Regele Charles a trecut cu bine peste operație. Regina Camilla ne oferă ultimele noutăți despre monarh

27 ianuarie, 2024

Regele Charles s-a internat, pe 26 ianuarie, în spital pentru a-și trata prostata mărită, iar, după intervenția chirurgicală suportată în aceeași zi, „se simte bine”.

image

Regina Camilla a ieșit zâmbitoare din spital după șase ore petrecute în The London Clinic din Marylebone, în cursul zilei de ieri. Soția monarhului britanic l-a însoțit pe Regele Charles al III-lea în clinică, în dimineața zilei de 26 ianuarie, și a ieșit în jurul orei 15 încântată de rezultat.   

MailOnline informează că suveranul de 75 de ani „face bine” după operația care s-a încheiat cu succes. Nu se știe încă cât va rămâne regele internat post-operatoriu, dar cu siguranță că nu va petrece tot atâta timp cât a stat nora sa, Kate Middleton, sub atenția medicilor.

Charles al III-lea a intrat în spital ieri, în jurul orei 9 dimineața, fiind însoțit de soția sa, lucru extrem de neobișnuit pentru familia regală britanică. De fapt, Regina Camilla a încălcat protocolul regal când și-a însoțit soțul în clinică.

Tradiția prevede ca membrii familiei regale britanice să se interneze singuri în spital, atunci când au nevoie de vreo interveniție sau investigații medicale. Regina Elisabeta a II-a a procedat așa și soțul ei, Prințul Philip, i-a urmat exemplul atunci când a necesitat și el ajutor medical.

image

După ce a intrat în clădire, Regele Charles a mers s-o viziteze pe nora sa, Prințesa de Wales, care se află în recuperare în același spital după operația abdominală pe care a făcut-o pe 16 ianuarie. Apoi, monarhul a început să se pregătească pentru propria intervenție chirurgicală.

Regele a suportat o procedură de corecție după ce fusese diagnosticat cu o problemă benignă la prostată, iar acum se recuperează după operația făcută, fiind nevoit să-și amâne angajamentele oficiale pe întreaga sa perioadă de repaus.

image
Mai multe pentru tine...

La ieșirea reginei din spital, mulțimea adunată în jurul clădirii i-a strigat Camillei „Vă iubim mult!”, lucru care i-a adus acesteia zâmbetul pe buze.

În cursul zilei de ieri, Palatul Buckingham nu a mai emis niciun comunicat de presă cu privire la starea Regelui Charles. Sunt așteptate noutăți despre sănătatea monarhului și despre programul său viitor cât de curând.

foto - GettyImages, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Catharina Amalia, Profimedia jpg
Prințesa Victoria Prințul Daniel Regina Mary și Frederik GettyImages 689775904 jpg
Prințul Harry  sursa foto   GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie la garden party   profimedia 0871186615 jpg
Prințul Harry la Londra profimedia 0871266789 jpg
Kate Middleton culoarea anului 2024 jpg
Prințul Marocului Foto Instagram jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințul Archie 5 ani Foto colaj jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (5) jpg