Regele Charles continuă una dintre tradițiile Reginei. Unde a fost văzut pentru prima dată de la moartea suveranei

24 octombrie, 2022
camilla charles profi81 jpg

Paul Burns, de la Regimentul Regal al Scoției, cânta la cimpoi în fiecare dimineață pentru suverană, iar Regele Charles va continua această tradiție, susține un expert regal. 

Într-un episod recent de pe canalul său de Youtube, expertul regal Neil Sean spune că Charles a decis să păstreze tradiția minunată de a fi trezit în fiecare dimineață, la ora 9, de sunetul cimpoiului - la fel ca și mama lui.

Sean a adăugat că, în urma performanței sale la înmormântarea de stat a Reginei, noul monarh „l-a onorat pe fluierul Reginei” și i-a oferit un „nou rol special”.

„Există tradiții pe care suverana și-a dorit să le vadă continuate după moartea ei”. În fiecare dimineață, la ora 9 dimineața în timpul domniei ei, Regina Elisabeta a II-a era trezită de sunetul cimpoiului. Este plăcut să știi că Majestatea Sa Regele a decis să continue această tradiție minunată”, adaugă el.

„Charles l-a onorat într-adevăr pe cântărețul Reginei după interpretarea sa de la înmormântare”.

Sean a adăugat că cimpoistul a avut prima reprezentație oficială marțea trecută, la Balmoral”.

El a adăugat că Paul „va cânta timp de 15 minute sub fereastra reședinței Majestății Sale” și că acest lucru „se aplică indiferent dacă Regele este la Balmoral, Palatul Buckingham, Holyrood House sau la  Castelul Windsor”.

Sean spune că această tradiție datează încă din vremea Reginei Victoria.

Mai multe pentru tine...

Regele Charles a fost văzut pe o proprietate de 20.000 de acri din Norfolk , duminică, în timp ce se îndrepta către biserică cu Regina Consortă Camilla. Este prima dată când noii monarhi vizitează Sandringham după moartea reginei Elisabeta.

Casa Sandringham este una dintre proprietățile deținute de familia regală, cealaltă fiind Castelul Balmoral din Scoția, unde regina Elisabeta și-a petrecut ultimele zile.

Casa din Norfolk este locul în care familia regală sărbătorește Crăciunul. Anul trecut, vacanța la Sandringham House a fost anulată, iar asta din cauza preocupărilor legate de creșterea cazurilor de coronavirus de la acea vreme.

În general,  familia regală participă la slujba de Crăciun de la Biserica Sf. Maria Magdalena și apoi se plimbă prin zonă și salută publicul.

Darren McGrady, care a lucrat pentru Regină ca bucătar personal timp de 15 ani, a dezvăluit modul în care familia regală se bucură de vacanțele de Crăciun la Sandringham House. 

„Încă de la primul meu Crăciun, am fost îndrăgostit și fermecat de Sandringham”.

Bucătarul spune că vacanța  începe în Ajunul Crăciunului, când familia regală se întâlnește pentru ceaiul de după-amiază și sărbătorește tradiția germană Heiligabend Bescherung, care se traduce prin „timpul din Ajunul Crăciunului pentru schimbul de cadouri”.Recente pe Ok! Magazine

Familia Regala dezbinata la 5 ani de la moartea Regelui Mihai jpg
harry si meghan
Lady Susan Hussey  profimedia 0742168522 jpg
Printesa mostenitoare Catarina Amalia a Olandei  RVD Koninklijk Huis si Regele Willem Alexander (2) jpg
harry si meghan profimedia 0742538807 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (1) jpg
harry meghan
kate si william
Meghan Markle, Prințul Harry 4 sursa  Profimedia jpg
familia regala din Monaco
Prințesa de Wales 1 foto  GettyImages jpg
kate si william
Regina Sofia vs amanta Regelui Juan Carlos, Corinna Larsen jpg
Prințesa Kate la Harvard, Getty (6) jpg
harry- meghan
Prințul Harry, Meghan Markle foto  GettyImages jpg
Jow Biden, Prințul William sursa  Profimedia jpg
David Beckham, alaturi de Printul Willam si Printesa Kate la Earshot Prize la Boston  profimedia 0742014789 jpg