Regele Charles nu este dornic să se mute la Palatul Buckingham. Unde vrea să locuiască

20 octombrie, 2022
charles si camilla profi 8 jpg

Regele Charles ar putea lua în considerare transformarea Palatului Buckingham într-un muzeu, deoarece ar prefera să continue să locuiască în casa lui de peste 20 de ani, susține un expert regal.

 Charles  și noua regină și-au împărțit timpul între două dintre reședințele lor, Clarence House și Highgrove House din Gloucestershire. Au existat speculații despre când și dacă cuplul se va muta la Palatului Buckingham , principala reședință din Londra a Familiei Regale. Cu toate acestea, potrivit editorului general al Mail on Sunday, Charlotte Griffiths, Charles „nu este pasionat” de Palat și poate îl va folosi doar „pentru ocazii de stat și întâlniri cu demnitarii”.

„Lui Charles îi place foarte mult Clarence House și toată lumea de acolo și nu este atât de atașat de Palatul Buckingham. Așadar, cred că dacă vor fi făcute tăieri de personal, se va întâmpla la Palatul Buckingham. Și nu se va muta acolo prea curând”, adaugă Griffiths.

Griffiths are convingerea că„se va ține de Clarence House”, deoarece „aceasta este casa lui”.

Majestatea Sa s-a mutat la Clarence House după moartea bunicii sale, Regina Mamă, în 2002. Ea a locuit la reședință de la urcarea Reginei pe tron, ​​în 1952.

Griffiths spune că există „o teorie” conform căreia Palatul Buckingham ar putea fi transformat într-un muzeu și că este „ceva ce ar putea face”.

„Nu-mi pot imagina că locuiește acolo. Pur și simplu nu este atât de pasionat de locul respectiv”, a mai spus expertul regal.

Regina Elisabeta a II-a și-a petrecut cea mai mare parte a timpului la reședința ei privată de la Palatul Buckingham. Cu toate acestea, în ultimii ani, ea a locuit în principal la Castelul Windsor.

Se pare că suverana și prințul Philip nu au dorit să se mute de la reședința lor privată din Londra la Palat, după moartea regelui George al VI-lea.

Cei doi s-au confruntat însă cu presiuni intense din partea prim-ministrului Winston Churchill, care a insistat ca Palatul Buckingham să continue să servească drept reședință principală a familiei regale.



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middelton William și Michael Middleton la nuntă GettyImages 113265077 jpg
Isla Savannah Phillips nuntă Meghan Harry 2018 GettyImages 1051955606 jpg
Regina Mary a Danemarcei  cu soțul ei GettyImages jpg
Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg