Regina i-a oferit Camillei un cadou de nuntă minunat. Cum a ajuns să fie returnat la Windsor

3 octombrie, 2022
camilla profi6 jpg

Camilla, Regina consoartă, a fost căsătorită cu Andrew Parker Bowles mai bine de 20 de ani - dar când au divorțat, cadourile primite au fost returnate la Windsor

Regina Elisabeta i-a dăruit Camillei un cadou de nuntă, când aceasta era încă căsătorită cu primul ei soț. Ea are doi copii cu Andrew Parker Bowles.

Camilla s-a căsătorit cu Charles în 2005, dar în timpul primului mariaj bifat, suverana a oferit  cuplului de atunci două cadouri canine, spune Andrew Parker Bowles.

Fostul sol al Camillei și-a amintit cum Regina le-a oferit doi câini din rasa corgi, pe care suverana o adora. Primul câine, numit Windsor Flame, este descris de Parker Bowles drept „minunat, inteligent și curajos”.

Al doilea, însă, nu poseda „niciuna dintre aceste calități”, mărturisește el. Danny era „scurt în picioare și temperament”, glumește Parker Bowles.

Câinele a fost returnat Reginei atunci când mariajul lui Andrew cu Camilla s-a rupt.

„După divorț s-a întors la Windsor, unde și-a petrecut, foarte fericit, restul vieții”.

Mai multe pentru tine...

Regina a spus la începutul acestui an că atunci când Charles o să ajungă monarh, soția lui, Camilla, o să preia titlul de Regină Consortă. Un purtător de cuvânt spune că Charles și Camila au fost onorați de anunț.

Camilla a ales să nu folosească titlul de Prințesă de Wales după divorțul Dianei de Charles și moartea acesteia, care s-a produs în 1997.

Cu toate acestea, după căsătoria cu Charles, Camilla a câștigat o popularitate tot mai mare în sondajele de opinie. Atunci când a apărut vestea morții Reginei, Charles a dat o declarație în care a vorbit despre durerea lui, a Camillei și a celorlalți regali.

„Plângem trecerea în neființă a unei Suverane prețuite și a unei Mame mult iubite. Știu că pierderea ei va fi resimțită profund în toată țara și în Commonwealth, și de oamenii din întreaga lume”.Recente pe Ok! Magazine

meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg
kate-  william
printesa diana
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, Meghan Markle  sursa   Getty jpg