Regina Letizia, superbă la Madrid, în compania Regelui Felipe. A optat pentru bej și auriu

19 iulie, 2024

La 52 de ani, soția Regelui Felipe este definiția eleganței și a stilului. Nu s-a dezis nici de data aceasta, mai ales că a uitat o seară de espadrile și a purtat tocuri, ce-i drept, mici, pătrate și comode.

Letizia și Felipe la Premiile ABC, Profimedia (3) jpg

Regele și Regina Spaniei au prezidat ieri cea de-a 104-a ediție a Premiilor Internaționale de Jurnalism ABC, cele mai prestigioase premii din jurnalismul spaniol.

Letizia și Felipe la Premiile ABC, Profimedia (2) jpg

Letizia rămâne o regină care se ocupă intens de aspectul său fizic, lucru vizibil prin musculatura atent lucrată la sală.

De data aceasta, și-a permis un mic răsfăț. Știm deja că are probleme cu picioarele, iar medicii i-au interzis să mai poarte tocuri. O face rar și atunci alege tocuri mici.

Acestea pe care le-a purtat joi nu pun probleme, căci sunt foarte comode: groase și mici. Letizia a fost mereu o femeie cochetă, care și-a creat ținute practice și foarte elegante.

La aceste premii, a apărut complet în bej, iar accesoriile, sandalele și poșeta clutch au fost aurii.

Letizia și Felipe la Premiile ABC, Profimedia (4) jpg
Mai multe pentru tine...

Regina Letizia a purtat o fustă lungă, subțire, satinată, de la Self Portrait, un brand preferat de femeile regale britanice și un veston de vară foarte șic, cu nasturi și cordon, fără mâneci.

Mama prințeselor Leonor și Sofia a uimit cu bijuteriile sale: o brățară spectaculoasă și cercei cu diamante.

Regele Felipe, în vârstă de 56 de ani, cunoscut în întreaga lume pentru eleganța sa și ținutele sale impecabile nu a făcut excepție nici aseară, când a apărut cu un smoching clasic negru, cu papion. Alegerile sale vestimentare i-au adus în mod constant laude, nici în seara aceea nu a făcut excepție.

Apariția cuplului regal la ceremonia de decernare a premiilor de jurnalism ABC vine după recenta călătorie a Regelui Felipe la Berlin, Germania, unde a participat la finala Euro 2024 împreună cu fiica sa cea mică, Infanta Sofia, în vârstă de 17 ani. Succesul Spaniei a fost total, căci echipa iberică a eliminat fără drept de apel naționala Albionului.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg