S-a sinucis din cauza lui Kate! Ce-a împins-o spre gestul extrem pe asistenta care o îngrijea pe gravida regală?

19 noiembrie, 2022

Asistenta medicală Jacintha Saldanha a decis să-și ia singură viața pentru că n-a mai putut suporta să trăiască cu vina de-a invada intimitatea familiei regale. Ce s-a întâmplat mai exact?

image

BBC a declarat că șefii spitalului nu au tras-o la răspundere pe Saldanha și nici nu au suspendat-o după ce a invadat intimitatea lui Kate Middleton. Iar Palatul Buckingham n-a pus nicio presiune pe spital să ia vreo măsură în acest sens. De fapt, asistenta medicală s-a simțit „însingurată și confuză” ca rezultat a celor care s-au întâmplat la maternitatea unde lucra ea și unde a fost internată soția Prințului William.

Viitoarea Regină Consoartă s-a prezentat, într-o bună zi, la spital din cauza grețurilor insuportabile pe care le avea dimineața, când era însărcinată cu primul ei copil, Prințul George. Evident că toată lumea din spital era emoționată de vizita regală și încerca să facă totul ca la carte, ca să fie totul bine într-un final pentru pacienta VIP. Până la urmă, Kate purta în pântece viitorul rege al țării și nimeni nu-și dorea să pățească ceva sarcina de mare preț.

Din păcate, ceva rău s-a întâmplat! Jacintha Saldanha, de 46 de ani, s-a sinucis în decembrie 2012 după ce gazdele emisiunii radiofonice de la postul 2DayFM, Mike Christian și Mel Greig, s-au gândit să facă o farsă în timpul emisiunii lor. Astfel, ei au sunat la spitalul în care se afla Middleton și s-au dat drept Regina Elisabeta și Prințul Charles.

Asistenta s-a nimerit lângă telefon când a sunat și a răspuns. Mai mult, le-a făcut legătura celor doi prezentatori radiofanici direct în încăperea în care stătea gravida Kate. Întreaga convorbire a fost înregistrată de Mike și Mel și difuzată la radio, spre amuzamentul tuturor. Nu și al Saldahnei s-a sinucis câteva zile mai târziu.

image
Mai multe pentru tine...

Fiica ei, Janice Pinto (20), le-a spus celor de la revista Who că familia ei încearcă din răsputeri să-și vadă de viață în continuare după pierderea suferită.

Incidentul a atras atenția întregii lumi prin gravitatea sa, prin deznodământul tragic și o anchetă a fost începută, în 2014, pentru a elucida moartea prematură a femeii. S-a ajuns la concluzia că n-a exista nicio intenție ccriminală la nimeni în afară de victimă.

Din păcate, consecințele nefaste au continuat. Mel, prezentatoarea emisiunii radiofonice, s-a luptat mult cu oprobiul publicului care o numea „criminala de asistente” și a ajuns în situația în care contempla și ea să-și ia viața. Gazda emisiunii radiofonice a început să sufere din cauza depresiei din cauza atacurilor susținute la care era supusă după farsa făcută bietei asistente medicale.

Familia regală a emis un comunicat de presă în sprijinul doamnei Saldanha după moartea ei. „Ducii de Cambridge sunt extrem de întristați de moartea Jacinthei Saldanha. Majestățile Lor au primit cea mai bună grijă și atenție din partea tuturor celor de la spitalul Regele Edward al VII-lea și gândurile și rugăciunile lor sunt îndreptate spre familia Jacinthei Saldanha, a prietenilor ei și a colegilor, în aceste momente extrem de triste”, a fost scris în comunicatul de presă regal.

Foto - GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (1) jpg
harry meghan
kate si william
Meghan Markle, Prințul Harry 4 sursa  Profimedia jpg
familia regala din Monaco
Prințesa de Wales 1 foto  GettyImages jpg
kate si william
Regina Sofia vs amanta Regelui Juan Carlos, Corinna Larsen jpg
Prințesa Kate la Harvard, Getty (6) jpg
harry- meghan
Prințul Harry, Meghan Markle foto  GettyImages jpg
Jow Biden, Prințul William sursa  Profimedia jpg
David Beckham, alaturi de Printul Willam si Printesa Kate la Earshot Prize la Boston  profimedia 0742014789 jpg
meghan- harry
kate- william
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie  GettyImages 1237723301 jpg
charles -camilla
regina deschidere