Scot așii din mânecă. Meghan și Harry plănuiesc s-o eclipseze pe Kate Middelton cu... Archie și Lilibet

7 iulie, 2024

În timp ce Prințesa de Wales se bucură de o notorietate tot mai mare, odată ce a participat la primul ei eveniment public după ce a fost diagnosticată cu cancer, „rivalii” ei, Ducii de Sussex nu stau degeaba – plănuiesc să câștige publicul și presa de partea lor... cu ajutorul copiilor lor.

image

Meghan Markle nu se va mulțumi niciodată să fie în plan secund. Face tot ce-i stă în putință ca să atragă atenția asupra ei. Însă îi trebuie și un motiv îndeajuns de bun pentru a urca pe o scenă sau a ține un discurs. Și ce motiv mai bun decât... copiii ei? Cum adică? Ei bine, fosta actriță apelează la Prințul Archie și Prințesa Lilibet ca să apară pe prima pagină a tuturor publicațiilor posibile. Cum face mai exact asta?

Meghan și Harry plănuiesc să-și ia copiii la Invictus Games Vancouver Whistler 2025, eveniment care va promova sportul în familie. Având în vedere tema marelui eveniment – și dorința lui Ducesei de Sussex de-a se menține revelantă în fața publicului și-a presei prin orice mijloace – cei doi părinți regali au găsit momentul oportun pentru a-i „lansa” pe copiii lor în spațiul public.  

Invictus Games Vancouver Whistler 2025 va avea loc anul viitor, în februarie, însă iată că presa scrie deja despre acest subiect. Sunday Express susține că Ducii de Sussex fac deja toate aranjamentele posibile pentru ca fiul și fiica lor să participe la ceremonia de deschidere a evenimentului. Totul va începe pe 8 februarie 2025, la ora 13, și cu toții vom sta cu privirile ațintite pe faimoasa familie.

„Harry și Meghan plănuiesc să apeleze la Archie și Lilibet pentru a-i ajuta să promoveze un Invictus Games axat pe familie”, susține o sursă pentru publicația sus amintită. „Ducii de Sussex se implică foarte mult în organizarea Invictus Games Vancouver Whistler și a fost ideea lor să transforme evenimentul într-unul family friendly, pentru ca ei și ceilalți participanți să-și poată aduce copiii”, a continuat apropiatul ducilor.    

Dacă Prințul Archie (5) și Prințesa Lilibet (3) își vor însoți părinții în Canada, va fi una dintre rarele lor apariții publice de când Meghan și Harry s-au mutat în SUA, în 2020.

„Ca fondator al Invictus Games și Invictus Games Foundation, Harry își dorește să dea un exemplu tuturor și să-și aducă întreaga familie la eveniment. Patronajul Invictus Games va fi pasat, într-o bună zi, fiului său, Archie, pentru ca fundația prințului să rămână în familie”, a conchis sursa.

Mai multe pentru tine...

În timp ce inițiativa soților regali e considerată oportună, nu putem să nu remarcăm un lucru clar – Archie și Lilibet au rămas într-un con de umbră până acum, abia dacă mai știm cu arată, iar apariția lor în public va fi un subiect de presă de maximă importanță.

Mulți consideră că asemenea mișcare din parte Ducilor de Sussex este o nouă lovitură adusă lui Kate Middleton, care se luptă cu o boală cruntă și a bifat prima ei apariție publică din acest an. Bucurându-se de mare succes, apariția publică a viitoarei regine britanice trebuia umbrită cumva de ambițioasa Meghan Markle, care își dorește o expunere la fel de reușită, nu-i așa? E posibil să fie o exagerare. Dar doar una mică. Soția Prințului Harry chiar adoră să fie în atenția tuturor și, alături de copiii lor, va fi cu siguranță.

foto - Profimedia, Instagram Ducii de Sussex



Recente pe Ok! Magazine

Regalii în studenție jpg
scandal Meghan Harry sotii Beckham jpg
Regele Juan Carlos, santajat de Barabara Rey   Getty Images, Instagram 3 jpg
kate middleton cercei printesa diana jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Kate Middleton și Prințul William Foto Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Alex Ciucu la Palatul Elisabeta ca Furnizor al Casei Regale   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpg
Printul Jigme Namgyel si Printul Ugyen Wangchuck la Forumul de inovatie   Casa Regala din Bhutan jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Regina Mary a Danemarcei Foto Canasa regală daneza jpg
Familia Regala romana, Majestatea Sa Margareta, Principele Radu, Principesa Sofia si Principesa Maria   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
William, Meghan, Harry, GettyImages (2) jpg
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
Edoardo Mapelli Mozzi si Printesa Beatrice   profimedia 0784458836 jpg
Charlotte și mama ei, Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințul Seeiso din Lesotho și prințul Harry,GettyImage (2) jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (1) jpg