Stilistul personal al Reginei Camilla, dezvăluiri despre noua sa înfățișare

9 februarie, 2023

Cei care urmăresc evoluția familiei regale britanice au observat că, după ce Regele Charles al III-a a urcat pe tron, soția lui a făcut câteva schimbări la înfățișarea ei.

image

După ce a devenit Regină Consoartă, Camilla Parker-Bowles și-a modificat nuanța părului. Ea a optat pentru niște șuvițe aurii, care să-i pună în evidență întreaga coafură, iar aceste accente au nuanța untului sau a mierii.

O altă schimbare estetică a fost scurtarea părului pentru a-i încadra mai bine chipul. Camilla a purtat ani de zile un bob mai lung, însă, odată ce-a devenit soția regelui, a ținut să-și modernizeze look-ul. Stilistul personal al reginei ne face câteva dezvăluiri interesante legate de noua înfățișare a Reginei Camilla.

Editorul Rebecca English a postat o copie a unui articol din revista YOU, din Marea Britanie, în care celebrul hair stilist Jo Hansford, care era chiar stilistul personal al Reginei Consoarte Camilla, a vorbit despre nuanța deschisă a părului Majestății Sale.

Schimbarea culorii este cât se poate de subtilă, după cum putem observa și noi, și a fost realizată treptat, nu brusc.  Hansford susține că s-a luat în calcul tenul reginei, care s-a schimbat, în mod natural, odată cu trecerea timpului.

„Culoarea am schimbat-o treptat, pe măsură ce a trecut timpul și culoarea pielii oricum se modifică odată cu îmbătrânirea”, a dezvăluit Hansford în articolul menționat mai sus. „Așadar am făcut-o pe Camilla mult mai caldă acum, nuanța părului ei este asemănătoare mierii și nu atât un blond evident”, a conchis acesta.

Mai multe pentru tine...

Stilistul regal a continuat să explice cum noua culoare a părului Camillei „îi complimentează culoarea pielii ei și a fost o decizie pe care am luat-o împreună, pentru că nici nu se poate altfel”. După care Jo a continuat să spună cum „culoarea i se potrivește foarte bine și, dacă o privești în realitate, nu numai în poze, este mult mai caldă”.

Ca răspuns la postarea Rebeccei English, câțiva admiratori regali au ținut să-și facă cunoscută părerea. Aceștia au declarat la unison că nuanța părului reginei este de admirat.

Foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințesa Claire a Belgiei, Prințul Aymeric, Profimedia jpg
Familia regală norvegiană, martie 2024, Instagram PNG
Kate Middelton William și Michael Middleton la nuntă GettyImages 113265077 jpg
Isla Savannah Phillips nuntă Meghan Harry 2018 GettyImages 1051955606 jpg
Regina Mary a Danemarcei  cu soțul ei GettyImages jpg
Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg