Stilistul personal al Reginei Camilla, dezvăluiri despre noua sa înfățișare

9 februarie, 2023

Cei care urmăresc evoluția familiei regale britanice au observat că, după ce Regele Charles al III-a a urcat pe tron, soția lui a făcut câteva schimbări la înfățișarea ei.

image

După ce a devenit Regină Consoartă, Camilla Parker-Bowles și-a modificat nuanța părului. Ea a optat pentru niște șuvițe aurii, care să-i pună în evidență întreaga coafură, iar aceste accente au nuanța untului sau a mierii.

O altă schimbare estetică a fost scurtarea părului pentru a-i încadra mai bine chipul. Camilla a purtat ani de zile un bob mai lung, însă, odată ce-a devenit soția regelui, a ținut să-și modernizeze look-ul. Stilistul personal al reginei ne face câteva dezvăluiri interesante legate de noua înfățișare a Reginei Camilla.

Editorul Rebecca English a postat o copie a unui articol din revista YOU, din Marea Britanie, în care celebrul hair stilist Jo Hansford, care era chiar stilistul personal al Reginei Consoarte Camilla, a vorbit despre nuanța deschisă a părului Majestății Sale.

Schimbarea culorii este cât se poate de subtilă, după cum putem observa și noi, și a fost realizată treptat, nu brusc.  Hansford susține că s-a luat în calcul tenul reginei, care s-a schimbat, în mod natural, odată cu trecerea timpului.

„Culoarea am schimbat-o treptat, pe măsură ce a trecut timpul și culoarea pielii oricum se modifică odată cu îmbătrânirea”, a dezvăluit Hansford în articolul menționat mai sus. „Așadar am făcut-o pe Camilla mult mai caldă acum, nuanța părului ei este asemănătoare mierii și nu atât un blond evident”, a conchis acesta.

Mai multe pentru tine...

Stilistul regal a continuat să explice cum noua culoare a părului Camillei „îi complimentează culoarea pielii ei și a fost o decizie pe care am luat-o împreună, pentru că nici nu se poate altfel”. După care Jo a continuat să spună cum „culoarea i se potrivește foarte bine și, dacă o privești în realitate, nu numai în poze, este mult mai caldă”.

Ca răspuns la postarea Rebeccei English, câțiva admiratori regali au ținut să-și facă cunoscută părerea. Aceștia au declarat la unison că nuanța părului reginei este de admirat.

Foto - GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Camilla William si Kate GettyImages 1241283589 jpg
Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg