Cum și-a pierdut Charles virginitatea. Totul despre prima noapte de amor a regalilor

31 martie, 2023

Prințul Harry ne-a captat toată atenția cu dezvăluirile lui fără perdea despre cum a devenit el bărbat, însă am descoperit detalii picante și despre viața intimă a altor regali. Despre prima lor noapte de amor, mai exact…

image

În cartea sa „Rezerva”, ducele de Sussex a povestit cum o femeie mai matură decât el, care adora echitația, l-a tratat „nu ca și cum nu aș fi fost un armăsar tânăr” și l-a trimis în treburile lui după „un scurt călărit”.   

Descrierea explicită a momentului intim în care Prințul Harry și-a pierdut virginitatea, în iulie 2001, ne-a lăsat pe toți cum gurile căscate și ne-a făcut să ne întrebăm cine era tânăra respectivă. Ei bine, s-a aflat ulterior că ea era Sasha Walpole (40), lucru pe care chiar ea l-a recunoscut după 21 de ani de păstrat secretul.

Harry avea 16 ani atunci când s-a petrecut prima lui partidă de amor, iar partenera lui tocmai împlinise 19 ani. Oricum, destul despre Harry, care nu mai prididește cu dezvăluirile șocante! Ce putem spune despre restul familiei regale în privința vieții lor sexuale? Nu multe. Totuși, am descoperit câteva secrete bine păstrate până acum la palat!

Se pare că Prințesa Anne și-a pierdut virginitatea cu fostul soț al Camillei, Andrew Parker Bowles, iar Regele Charles a aflat totul despre satisfacerea unei femei de la… Amanda Barrie. Revista Femail a făcut o întreagă investigație pe acest subiect incitant!

image

Amanda Barrie (87) a declarat chiar ea că fusese selectată ca „femeia matură” care să-l învețe pe adolescentul Charles despre sex, dezvăluia Daily Mail, în 2018. În urmă cu două decenii, Amanda a recunoscut că actorul James Robertson Justice, un amic de-ai Prințului Philip, a invitat-o acasă la el în Scoția ca să-l cunoască pe tânărul și neexperimentatul Charles.

Barrie a declarat, la acea vreme, că misiunea ei era de „a-l iniția pe viitorul Rege” în ale amorului și că trebuia să ia propunerea făcută ca pe un compliment, să nu cumva să fie jignită de ea.

„James era extrem de rușinat și se tot învârtea în cerc. Într-un final a recunoscut că el era unul din cele opt persoane care fuseseră selectate ca să-i lanseze pe bărbații regali… în viitor. El a ales, la rândul lui, pe cine a considerat potrivit să-l învețe pe Prințul Charles despre sex, iar James a considerat că eu eram cea potrivită pentru așa ceva”, a povestit Amanda.

„Mi-au spus că voiau pe cineva care nu neapărat să aibă multă experiență la acest capitol, dar neapărat să aibă simțul umorului”, a conchis ea în 2021, pentru GB News, precizând că nu Charles a fost cel care a ales-o.

image
Mai multe pentru tine...

Totuși biograful actualului rege, Jonathan Dimbleby, e de părere că femeia cu care Charles și-a pierdut virginitatea a fost o studentă de la Cambridge, Lucia Santa Cruz pe numele ei.

Bun, dar cum s-au petrecut lucrurile în cazul Reginei Consoarte?

Sunt voci care susțin că Kevin Burke i-a luat virginitatea Camillei, un băiat de bani gata de 19 ani, care făcea furori în anii ’60, ne informa Daily Mail în 2016.

„Era strașnic de amuzantă, extrem de populară și, cu toate că nu era vreo frumusețe, era atrăgătoare și sexy”, și-a amintit Burke. „Nu era niciodată tăcută sau rușinoasă, avea tot timpul ceva amuzant de spus. Am rămas cu Camilla un an întreg. Cred că eram îndrăgostiți unul de altul. Apoi ea mi-a dat papucii”, a conchis primul iubit al Camillei. Se pare că regina și-a pierdut virginitatea la 17 ani și, odată cu ea, șansa de-a deveni soția regelui. Până la un punct, când nimeni nu mai avea astfel de pretenții atunci când și-au unit, într-un final, destinele…

Când Prințesa Diana a acceptat inelul de logodnă de la Charles, viața ei intimă a devenit subiect de mare interes pe plan global. Regina Elisabeta a II-a voia ca fiul ei cel mare să se căsătorească cu o virgină, iar Lady Di exact asta era în noaptea nunții ei regale.

La 19 ani, cât avea ea atunci, Diana nu mai avusese niciun iubit înainte, Charles fiind primul ei partener. Virginitatea Dianei a fost punctul ei forte în alegerea miresei prințului britanic. Așadar Charles a fost cel cu care Lady Di și-a petrecut prima noapte de dragoste. Din păcate n-a fost și bărbatul care să merite dragostea ei pe viață, însă fiecare cu destinul lui, nu?

Foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și Prințul William, Foto Profimedia jpg
printul louis (6) jpg
Charles, Profimedia jpg
Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene în Alsace Foto Casa Regala 1 jpg
Regina Maxima și Regele Willem Alexander fac voluntariat, Profimedia (7) jpg
Zara înainte și acum foto Profimedia jpg
Kate Middleton și Louis, Getty jpg
FotoJetSpencer Kate jpg
Lady Ghika St  Patrick's Day Parade Profimedia (4) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințul William și Regina Camilla la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (1) jpg
FotoJetWales (1) jpg
Regele Philippe al Belgiei si fiica lui, Pintesa Elisabeta  cu Barack Obama   Vlad Vanderkelen, Casa Regala belgiana jpg
Kate Middleton Charlotte George Louis
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Printesa Kate Middleton si Rose Hanbury   profimedia 0292149978 jpg
Kate Middleton bucle (2) jpg
Prințesa Diana și Prințul william  foto   GettyImages jpg