Triunghiul amoros al lui William. Kate mergea la evenimente, iar prințul rămânea cu... cealaltă femeie

4 februarie, 2024

Pe vremea când Prinții de Wales nu erau încă soț și soție, Kate Middleton a mers la o nuntă regală singură și, în tot acest timp, Prințul William se afla la alt eveniment cu fosta lui iubită. De fapt, „fostă” iubită s-a dovedit a fi destul de actuală la acea vreme...

image

În mai 2008, când faimosul cuplu regal nu era încă logodit, Prințesa Catherine l-a reprezentat pe iubitul ei de-atunci la nunta lui Peter Phillips cu cea care este acum fosta sa soție, Autumn. Prințul William n-a putut participa la nunta verișorului său pentru că se afla la altă nuntă în Kenya. Mirele din Africa era nimeni altul decât fratele Jeccăi Craig, fosta iubită a prințului, care bineînțeles că se afla pe lista de invitați.  

La acea vreme, o sursă de la palat a dezvăluit că Prințesa Kate „va participa în absența” lui William. Mai mult, s-a dorit să nu se interpreteze că familia regală a lipsit de la cea mai importantă zi din viața verișorului viitorului rege britanic și așa s-au oferit câteva explicații publice. 

„Prințul William va fi plecat din țară în acest weekend, va participa la alt eveniment antamat mai din timp”, a declarat sursa în The Telegraph, la acea vreme. „S-a creat o situație nefericită, însă prințul a vorbit cu verișorul său și Peter nu s-a supărat pe William”, a conchis acesta.  

Kate a participat singură la nunta verișorului iubitului său, însă s-a distrat de minune cu Prințul Harry și Chelsy Davy, iubita acestuia din acea perioadă. Atunci Middleton și Harry se simțeau foarte bine împreună și profitau de momentele în care participau împreună la un eveniment, pentru a-și petrece timpul împreună. Dar oare chiar s-a distrat Kate copios la un eveniment de la care iubitul ei a absentat? Și, mai mult, i-a ținut companie rivalei ei...

Despărțiți, dar tot împreună

Nu au apărut prin presă imagini de la nunta la care participase William și ar fi fost interesant să vedem cum au interacționat foștii iubiți, prințul și Jecca. Oricum, e limpede pentru toată lumea că cei doi foști amorezi au menținut o prietenie destul de apropiată chiar și după încheierea idilei lor, având în vedere că, în 2016, William a mers din nou în Kenya pentru a participa la nunta Jeccăi.

image

Cartea lui Christopher Andersen, Brothers and Wives: Inside the Private Lives of William, Kate, Harry, and Meghan, din 2021, scoate tot adevărul la iveală. Pe vremea când Kate era la începutul idilei ei cu William, presa britanică îl tot asocia pe prinț cu diverse alte femei frumoase, însă una anume, Jecca Craig, a fost o adevărată pacoste pentru cea care va deveni, într-o bună zi, regina Marii Britanii.

Jecca refuza să-și încheie socotelile cu William, când acesta trecuse deja de ceva vreme la următoarea lui relație amoroasă, cu Kate Middleton. Însă nici prințul n-a fost prea preocupat de sentimentele iubitei lui oficiale, având în vedere că și-a petrecut, în acel an, o bună parte din vacanța de vară în Kenya, țara de origine a Jeccăi. Și n-a mers cuMiddleton acolo.

Sfătuit de Harry și Charles

SheKnows susține că Middleton se săturase să se simtă „amenințată și umilită” de legătura pe care iubitul ei încă o mai avea cu Craig. În asemenea situație complicată, când William se afla între două femei frumoase și doritoare să-i fie partenere de viață, Prințul Harry i-a pus în vedere lui William să ia „în calcul sentimentele lui Kate”, iubita lui oficială.

Mai multe pentru tine...

Discursul pe care i l-a ținut Harry n-a avut un efect prea mare asupra lui Will, care a continuat să se întâlnească cu Jecca, în acea vară, la mai multe nunți ale apropiaților lor, la care Kate nu era invitată. Printre acestea s-a numărat și nunta fratelui Jeccăi, în Kenya, cea la care Will a mers neînsoțit. Atunci a considerat Regele Charles că trebuie să pună piciorul în prag și a stat de vorbă cu William.

image

Surprinzător sau nu, Charles i-a luat partea lui Craig și i-a spus fiului său: „Nu-i mai pricinui atâta suferință, William. Nu e cinstit față de Jecca!” Cum rămâne cu Kate, care era la mijloc și nu mai putea suporta triunghiul amoros în care era implicat William?!

Într-un final, William și-a ascultat tatăl și a renunțat la una dintre idile, preferând să rămână cu Kate Middleton, alături de care este fericit și în ziua de azi și cu care are trei copii superbi.

foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Zara Tindall, Profimedia (3) jpg
Prințesa Catharina Amalia, Profimedia jpg
Prințesa Victoria Prințul Daniel Regina Mary și Frederik GettyImages 689775904 jpg
Prințul Harry  sursa foto   GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie la garden party   profimedia 0871186615 jpg
Prințul Harry la Londra profimedia 0871266789 jpg
Kate Middleton culoarea anului 2024 jpg
Prințul Marocului Foto Instagram jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințul Archie 5 ani Foto colaj jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg