Viitoarea regină olandeză își divinizează tatăl. Prințesa Amalia, surprinsă în ipostaze tandre cu Regele

29 aprilie, 2024

A fost mare sărbătoare în Olanda, în weekend. Regele Willem-Alexander a împlinit 57 de ani, ocazie cu care familia regală olandeză și-a întâlnit supușii, în Emmen, sâmbătă, pe 27 aprilie 2024.

Familia regală olandeză, GettyImages (2) jpg

La festivități au luat parte Regele Willem-Alexander al Țărilor de Jos, Regina Maxima a Țărilor de Jos și cele trei fiice ale lor: Prințesa moștenitoare Catharina-Amalia, Prințesa Ariane și Prințesa Alexia.

Regele Willem Alexander și Prințesa Amalia, Profimedia jpg

Catharina-Amalia, fiica sa moștenitoare, face ce face și tot lângă tată trage. Căci prințesa este foarte apropiată de părintele său, care o învață în această perioadă toate cele trebuincioase pentru a fi, pe viitor, o regină impecabilă.

Toți membrii familiei regale olandeze au fost prezenți sâmbătă la Emmen: Regele însuși, alături de vesela sa soție și cele trei fiice ale cuplului, una mai frumoasă ca alta.

Mai multe pentru tine...

Willem-Alexander (Willem-Alexander Claus George Ferdinand; n. 27 aprilie 1967, Utrecht, Utrecht, Țările de Jos) este, începând cu 30 aprilie 2013, actualul rege al Regatului Țărilor de Jos[, care cuprinde: Țările de Jos, Curaçao, Aruba și Sint Maarten.

El este Șeful Casei de Amsberg și fiul cel mare al reginei Beatrix. A servit în Marina regală olandeză și a studiat istoria la Universitatea Leiden. Regele Willem-Alexander este interesat în probleme internaționale de management al apei și de sport. S-a căsătorit în 2002 cu Máxima Zorreguieta Cerruti și au împreună trei fiice: Prințesa Catharina-Amalia (n. 2003), Prințesa Alexia (n. 2005) și Prințesa Ariane (n. 2007).

Prin urcarea sa pe tron, a devenit primul rege al Țărilor de Jos de la moartea stră-străbunicului său, Willem al III-lea, în 1890.

La ceremonia aniversară de sâmbătă, Regele a făcut baie de mulțime și a fost foarte fericit. Regina Maxima a fost, ca de obicei, ravisantă, cu o ținută regală impunătoare și foarte potrivită momentului, în timp ce tinerele fiice s-au coordonat cromatic cu părinții lor. Amalia a purtat un palton verde, Ariane un taior roșu, iar Alexia o rochie albă.

Foto: GettyImages & Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Letizia profimedia 0872891821 jpg
Regina Mary la dineul norvegian, Profimedia (1) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry Foto GettyImages jpg
Regele Frederik și Regina mary foto colaj jpg
Meghan Markle Nigeria Foto GettyImages Profimedia jpg
Kate Middleton, Eurovision, Profimedia (2) jpg
George, Charlotte, Louis, Wales, GettyImages (3) jpg
Prințul Charles, Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton și Prințul William jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Harry Meghan Markle Foto Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary nuntă Foto Getty Images (1) jpg
Regele Charles si Printul William Foto GettyImages (3) jpg
Rose Hanbury, Marchiză de Cholmondeley, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton și Camilla la Trooping The Colour 2023, Getty (1) jpg
Peter Philips, Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia jpg
Meghan Markle și Harry în Nigeria GettyImages 2152632644 jpg