William și Kate, doi părinți regali atipici: cum n-au fost niciodată Charles, Diana, Elisabeta și Philip

25 iulie, 2024

Prințul William și soția Kate au adoptat întotdeauna o abordare naturală în ceea ce privește educația parentală și, ca urmare, copiii lor s-au putut bucura de o copilărie normală.

Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg

Desigur, cât de normal e posibil, având în vedere statutul lor.

Kate Middleton și Prințul William, Foto Profimedia jpg

Prințul William și soția Kate, Prințesa de Wales au susținut întotdeauna un „echilibru” sănătos atunci când vine vorba de copiii lor aflați în centrul atenției.

Să te ocupi de trei copii regali nu este deloc puțin lucru. Mai ales că sunt primii în linia succesiunii la tron. Cumva însă, atât de diferit de parentajul propus de Elisabeta - Philip și Charles - Diana, Prinții de Wales au reușit admirabil să îi crească pe adorabilii George, Charlotte și Diana atent, cu iubire și comunicare. Căci au învățat atât de multe din dramele oamenilor cu provocări pe partea de sănătate mintală, una dintre misiunile lor. Au văzut din prima linie derapajele emoționale prin care au trecut actualul Rege Charles și Prințul Harry, fratele lui William. Depresii și sentimentul că nu aparțin. Iar Kate și William au știut ce să nu facă. Din câte se vede până acum, pare că cei trei copii regali sunt scutiți de traumele copilăriei regale.

Căci Prinții de Wales le-au permis să fie copii! Și le-au dat atenție și iubire, prietenie și înțelegere, în ciuda statutului impozant.

Gestionarea a trei copii poate fi o provocare, mai ales atunci când ești în mod regulat în atenția publică, datorită statutului regal.

Cu toate acestea, în ciuda acestor presiuni și a rolurilor prevăzute pe scena mondială, Prințul William și Kate, Prințesa de Wales mențin o abordare fermă în ceea ce privește creșterea moștenitorilor lor, Prințul George, Prințesa-Charlotte și Prințul Louis.

În timp ce acești tineri regali sunt destinați să intre pe deplin în lumina reflectoarelor la un moment dat, în prezent, cuplul regal încearcă să echilibreze cu atenție expunerea lor publică pentru a le asigura o copilărie relativ obișnuită.

Mai multe pentru tine...

Pentru a realiza acest lucru, ei au respins adesea convențiile regale și și-au asumat majoritatea responsabilităților parentale, în loc să le delege personalului extern, cum ar fi profesori și bone.

Louis, William, Kate, Charlotte, George, Profimedia jpg

Potrivit The Mirror, ei cresc ca niște copii normali: se joacă mult în aer liber, au responsabilități, nu sunt ținuți în puf, fac sport, au învățat să gătească și să grădinărească.

Ex-corespondenta regală BBC Jennie Bond a spus pentru OK!Magazine: „Sunt părinți activi într-un fel în care nici Charles și Diana, nici regretata Regina și Prințul Philip nu au fost vreodată. De la început, ei și-au îngrijit ei înșiși copiii cât mai mult posibil, cu un ajutor extern minim”.

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg