William, singurul care va îngenunchea în fața regelui. Nu-i de mirare ca Harry pune condiții legat de participarea la încoronare!

8 aprilie, 2023

Ducii de Sussex n-au confirmat încă dacă vor participa sau nu la încoronarea regelui Charles al III-lea din 6 mai, însă se țin discuții intense pe acest subiect între Paalatul Buckingham și Prințul Harry. Ce au de clarificat?

image

Pregătirile pentru încoronarea regelui de luna viitoare sunt pe ultima sută de metri, dar Prințul Harry și Meghan Markle țin întreaga planetă în suspans, pentru că n-au confirmat în mod oficial participarea, cu toate că se zvonește că palatul ia în calcul prezența lui Harry alături de tatăl lui în cea mai importantă zi din viața acestuia. Totuși ce nu-i convine fiului cel mic al regelui?

În timp ce se așteaptă confirmarea oficială a Ducilor de Sussex cu privire la participarea lor la încoronare, Daily Mail susține că Harry are multe întrebările legate de eveniment. Ce-l frământă?   

„Înțeleg că vor confirma cât de curând, mai ales că Biden și-a dat deja cu părerea legat de participarea sa la încoronare”, a dezvăluit o sursă pentru The Times. Joe Biden l-a sunat pe Charles să-i spună că el nu va participa personal la marele eveniment, dar că o va trimite pe soția lui în schimb. E de neconceput ca Harry să nu vină însoțit cu soția lui, Meghan Markle, la asemenea eveniment cu o expunere globală, însă o va face doar în anumite condiții. Sau asta speră el, cel puțin…

„Toate familiile sunt dificile, dar acesta este specială de-a dreptul!”, pune punctul pe i o sursă publicată de The New York Post. „Harry e plin de întrebări legate de cum se va desfășura evenimentul”. Și este așa pentru că știe că fratele lui va juca un rol important și el… nu.

Dacă Harry și Meghan vor veni la ceremonie, nu vor fi prezenți și la procesiunea de după și nici nu vor fi invitați la balconul Palatului Buckingham, alături de alți regali de primă mână.

Iar fratele lui Harry, Prințul William, va fi singurul care va îngenunchea în fața regelui pentru a-și aduce omagiul, înainte de-a atinge coroana și a-l săruta pe rege pe obraz. În mod normal, acest omagiu este adus de toți ducii regali, însă Charles și-a dorit să simplifice tradiția. Sau oare a găsit o modalitate de-a se răzbuna pe fiul nerecunoscător, care l-a atacat constant? Pentru că acest lucru nu înseamnă decât un singur lucru – Harry nu va avea niciul rol oficial în ceremonie!

image

Nu-i de mirare că prințul „rătăcitor” mai are încă întrebări de ridicat, lucruri de negociat și condiții de pus! Dar le va lua oare cineva în seamă? Asta e întrebarea care se pune acum, pentru că e limpede pentru toată lumea că familia regală britanică s-a simțit lezată de atacurile repetate ale lui Harry și ale lui Meghan din ultima vreme.

Expertul regal Richard Fitzwilliam susține că, cu siguranță, Ducii de Sussex „nu vor avea niciun rol” în Încoronare. „Totuși, Harry și Meghan vor participa la eveniment aproape sigur, pentru că altfel vor fi izolați complet. Familia regală știe cum să se comporte cu ei și este perfect conștientă de tot răul pe care aceștia doi l-au făcut familiei regale pentru un câștig financiar”, a conchis acesta.

Mai multe pentru tine...

Charles este al 40-lea monarh care va fi încoronat la Westminster Abbey și, la vârsta sa de 74 de ani, este cel mai în vârstă rege al Marii Britanii.



Recente pe Ok! Magazine

Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg
Printese si regine cu probleme de sanatate si cumpene   Casa Regala jpg
Margareta a României cu surorile Sofia și Maria Facebook jpg
Harry, Charles, Peter Phillips, Anne, Andrew și Edward la înmormântarea Reginei în 2022, GettyImages jpg
pippa kate jpeg