Vedete

Simona Gherghe s-a testat de coronavirus după ce fiica sa a intrat în contact cu o persoană pozitivă. Cum se simt cele două

Simona Gherghe s-a testat de coronavirus după ce fiica sa a intrat în contact cu o persoană pozitivă. Cum se simt cele două camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Clipe de panică pentru Simona Gherghe! Fiica sa a intrat în contact cu o persoană testată pozitiv cu coronavirus. Vedeta a luat atunci decizia de a se testa, atât ea, cât şi fiica ei de trei ani. Vedeta a dezvăluit cum a decurs totul, cum va proceda cu emisiunea pe care o prezintă la Antena 1. 

Vedeta de la Antena 1 a dezvăluit că fiica sa, Ana Georgia, face balet şi în urmă cu câteva zile, una dintre persoanele de la clubul respectiv a făcut testul pentru coronavirus, iar acela a ieşit pozitiv. Imediat au mers şi ele la medic pentru a se testa. Simona Gherghe s-a gândit imediat şi la persoanele cu care a intrat în contact la emisiunea pe care o prezintă la Antena 1, "Mireasa".

"De vreo două săptămâni, fiica mea a început să facă balet şi luni seara ne-au sunat de la clubul respectiv şi ne-au anunţat că una dintre fetiţele din grupa Anei a fost testată pozitiv cu COVID-19. Vă daţi seama că în momentul acela au fost nişte momente groaznice de panică. Ele se văzuse toată săptămâna. Cred că în 10 minute am sunat la medicul de familie, ne-am suit în maşină şi am mers să ne testăm.", a spus Simona.

Simona Gherghe a aşteptat cu sufletul la gură rezultatele testelor:

"Cele 24 de ore au trecut foarte greu. Testul a venit aseară, târziu şi rezultatul şi suntem amândouă negative. Totul este în regulă şi sunt foarte fericită că este bine. O să continui să transmit emisiunea din platou, ca o măsură suplimentară de precauţie, deşi sunt ok şi am trecut de hopul acesta".

Se pare că starea lor de sănătate este bună, iar prezentatoarea va apărea în continuarea la Antena 1. 

Foto: Facebook 

Modifică Setările