News

Starurile şi sportul. Instructorii personali spun ce se întâmplă cu adevărat la antrenamente!

Starurile şi sportul. Instructorii personali spun ce se întâmplă cu adevărat la antrenamente!

Exclusive... 52009455 Sofia Vergara heads to the gym while she's in Wilmington, NC on April 3rd, 2016. The actress is visiting her husband Joe Manganiello while he films the upcoming show "Six." FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

Aproape toate vedetele se laudă că au un stil de viaţă sănătos şi că se antrenează constant pentru a-şi menţine trupul zvelt şi silueta de vis. Care este, însă, adevărul? Antrenorii lor personali ne răspund la întrebare!

Christian Bale

Pentru rolul din The Machinist, actorul a suferit o transformare incredibilă, a slăbit zeci de kilograme şi forma sa fizică a devenit, drept urmare, scheletică. Antrenorul Sebastien Lagree a spus că nu recomandă o asemenea transformare nimănui, pentru că e plină de riscuri. Tratamentul preferenţial de care a beneficiat Bale a constant în faptul că el a fost asistat în tot acest proces de o echipă întreagă de medici, care i-au stat la dispoziţie în caz că ceva în neregulă avea să se întâmple.

În ciuda avertismentelor că nimeni nu trebuie să-şi pună în pericol sănătatea, există în continuare multe staruri care îşi doresc să slăbească periculos de mult şi de repede, doar pentru a arăta bine pe covorul roşu. De fapt, asta e tot ce-şi doresc cele mai multe vedete.

Modifică Setările