Vedete

Ştefan Bănică susţine primul concert după lunile de pandemie: "Va fi unul interactiv, atât în sală, cât şi online"

Ştefan Bănică susţine primul concert după lunile de pandemie: "Va fi unul interactiv, atât în sală, cât şi online"

Ştefan Bănică le face femeilor un cadou special! În pofida vremurilor pline de restricţii, pe care le trăim cu toţii, celebrul cântăreţ şi echipa au căutat soluţii pentru a continua tradiţia concertului “Te iubesc, femeie!”, dedicat Zilei Femeii, în luna martie.

Artistul va susţine pe 7 martie, ora 19:30, la Sala Gloria (a Teatrului Metropolis) din Bucureşti, concertul acustic “Te iubesc, femeie!”, pentru al 11-lea an consecutiv. Adaptat vremurilor pe care le trăim, anul acesta concertul se va desfăşura puţin altfel: va exista un număr limitat de bilete, doar 120 de locuri în sala, iar cei care nu vor prinde un loc în sala, vor putea urmări concertul online în regim de live streaming de la Sala Gloria, pe site-ul oficial al lui Ştefan Bănică.

Concertul în varianta de transmisiune live online reprezintă o premieră pentru Ştefan Bănică. 

“Această perioada prin care trecem ne obligă să găsim soluţii pentru a fi în contact cu voi, pentru a putea continuă tradiţia pe care am început-o acum 11 ani prin concertul acustic “Te iubesc, femeie!”. Până când vom reveni la normalitate şi ne vom întâlni faţă în faţă, cu sălile de spectacol pline la capacitate maximă, aşa cum am avut până acum în cadrul concertelor acustice, consider că este important să păstrăm continuitatea chiar şi în acest mod total nou pentru noi toţi.

La concertul “Te iubesc, femeie!”, dedicat în mod special Zilei Femeii, pot participa doar 120 de persoane la spectacol în sala, respectând regulile în vigoare, iar oamenii care îşi doresc să ne revadă şi să ne asculte îşi pot procura bilete pentru vizionarea în direct a concertului, în mediul online. Concertul va fi unul interactiv, atât în sala, cât şi online.

Dacă celor din sala mă voi adresa direct, faţă în faţă, voi fi conectat şi cu cei care vor urmări concertul online şi care ne pot scrie mesaje în timp real. Transmisiunea online oferă posibilitatea, în această situaţie specială, de a fi accesată de mult mai multă lume decât capacitatea de 30% a Sălii Gloria. Concertul va putea fi urmărit astfel inclusiv de prietenii din diaspora. Atât eu, cât şi colegii mei din Rock’N’Roll Band, The 50’s şi invitaţii din acest an suntem nerăbdători, după un an de pauză, să ne reintalnim cu voi.” – declara Ştefan Bănică.

Modifică Setările