News

„Vai, ce urâţel e!” „Copilul ăsta are nevoie de botox!” Cum l-a apărat tatăl lui pe băieţelul de numai o lună criticat aspru pe internet

„Vai, ce urâţel e!” „Copilul ăsta are nevoie de botox!” Cum l-a apărat tatăl lui pe băieţelul de numai o lună criticat aspru pe internet camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Jake Quickenden, cântăreţ britanic şi star de reality show, s-a mândrit cu fiul lui pe Instagram, însă proaspătul tătic a primit o reacţie nemiloasă din partea internauţilor care au criticat aspectul nou-născutului. Cum a reacţiont el?

A sărit în apărarea fiului său, evident! Cine ar putea permite să-i fie atacat copilul abia născut de nişte străini care-şi dau cu părerea aiurea şi s-au amuzat teribil propunând nişte botox pentru micuţul şi „urâţelul” Leo de numai o lună?!

Tăticului de 32 de ani nu i-a venit să creadă atacul la care a fost supus fiul lui şi le-a reproşat asta follower-ilor lui de pe Instagram care s-au luat de micuţ. „Cei care se iau de un copil nevinovat ar trebui să caute ajutor specializat”, le-a spus Jake.

Quickenden a anunţat naşterea fiului său în februarie după ce iubita lui, Sophie Church (28) i-a dat naştere micuţului. Şi de-atunci se confruntă cu reacţii negative cu privire la felul cum arată bebeluşul: „În ultima lună, acestui băieţel i s-a transmis că are nevoie de botox, că e urât ca noaptea şi că arată ciudat rău. Mie personal mi s-a recomandat să renunţ să mai folosesc reţelele de socializare o vreme dacă nu vreau să fiu atacat. Iar mie mi se pare incredibil cum eu trebuie să dispar de pe Instagram ca să nu-mi fie atacat, criticat în asemenea hal copilul de numai patru săptămâni!”, a ripostat Jake.

Părinţii micuţului Leo

Nu mă deranjează dacă se ia lumea de mine, m-am obişnuit să mi se spună că nu contez, că sunt urât sau că fac orice pentru a capta atenţia, dar să te apuci să faci mişto de un copil nevinovat mi se pare aşa de greşit, încât cei care fac aşa ceva trebuie să-şi facă un control serios la cap”, a continuat fostul concurent al emisiunilor-concurs The X Factor şi I'm a Celebrity... Get Me Out of Here!.

Foto - Instagram

Comentarii

Modifică Setările