Tom Hardy: pe marele ecran rebel, acasă soţ model! Povestea de iubire a actorului cu soţia sa, Charlotte Riley

16 decembrie, 2021
1 gettyimages 104457472 jpg jpeg

Să fii unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood şi bărbatul unei singure femei de peste un deceniu... asta e de Cartea Recordurilor! Şi când te gândeşti că actriţa Charlotte Riley l-a cucerit pe durul Tom Hardy cu un... ceai!

Am amânat cât am putut acest articol, pentru că, ştim prea bine, Tom Hardy e febleţea multora dintre noi. A venit, totuşi, timpul să privim adevărul în faţă: Tom Hardy e luat! Şi nu de ieri, de azi, ci de peste zece ani, de când s-a îndrăgostit de actriţa Charlotte Riley, pe platourile de filmare a peliculei La răscruce de vânturi. Şi de când este, practic, alt om. Până să o întâlnească pe Charlotte, starul de la Hollywood a avut o viaţă amoroasă complicată şi, în general, o existenţă zbuciumată. După ce şi-a cunoscut jumătatea, s-a schimbat cu totul, devenind un partener model. Ca să punem sare pe rană, trebuie să menţionăm că, pe cât de dur este în filme - Venom: Let There Be Carnage e cel mai recent exemplu - pe atât de romantic este acasă. Să mai spunem şi că, atunci când se află în deplasare, îi trimite soţiei sale scrisori de dragoste? Obicei deprins chiar de la Charlotte, care adoră declaraţiile de amor în cerneală, aşa cum adoră ceaiul şi alte dichisuri de modă veche. Despre Tom n-am paria că adoră ceaiul, însă ce nu face un bărbat când îi pică o femeie cu tronc?! Fix cu o ceaşcă de ceai a spart gheaţa, neştiind cum ar putea să îi atragă atenţia brunetei nu tocmai impresionate de avansurile unei mari vedete.

3 gettyimages 512927432 jpg jpeg

„Nu a fost dragoste la prima ceaşcă. De fapt, m-am speriat un pic când am văzut cu câtă uşurinţă îl poate imita pe Charles Bronson (nr. criminal notoriu şi personaj interpretat de el). După câteva ceşti de ceai am realizat că asta nu însemna nimic, era modul lui de a face oamenii să râdă“, a povestit Charlotte Riley în Daily Mail despre prima întâlnire cu Tom Hardy. În 2010, cei doi se logodeau, pentru ca în 2014 să facă şi nuntă, una secretă, cu cei mai apropiaţi prieteni. Abia la câteva luni după fericitul eveniment s-a aflat informaţia, iar ceremonia se pare că a avut loc într-un castel din sudul Franţei. Romantic Tom, ce v-am spus! Înainte de nuntă, întrebat când va face pasul, starul declara că o va aştepta oricât va fi nevoie pe Charlotte, în vreme ce în alt interviu o descria drept „cea mai generoasă şi pură fiinţă.“ La fel de discreţi au fost şi cu naşterea celor doi copii, o fetiţă acum în vârstă de cinci ani şi un băieţel venit pe lume în 2019. Hardy mai are un fiu de 13 ani, Louis, din relaţia anterioară, cu Rachael Speed, pe care a cunoscut-o pe platourile The Virgin Queen (2005), unde aceasta lucra ca regizor secund. De altfel, actorul se despărţise recent de Rachael când a cunoscut-o pe Charlotte, iar copilul lor venise pe lume cu doar un an înainte. Totuşi, faptul că fosta iubită a fost invitată şi a şi luat parte la nunta celor doi spune multe despre caracterul acestora. Se zice că într-o poveste de iubire timingul este esenţial. Cu alte cuvinte, degeaba întâlneşti dragostea vieţii, dacă nu eşti pregătit.

5 profimedia 0510191741 jpg jpeg

În cazul în care această teorie e adevărată, atunci Charlotte a avut mare noroc. Dacă îl întâlnea cu cinci ani mai devreme, probabil că fugea rupând pământul. Ce scrisori de amor parfumate, ce conversaţii cuminţi la un ceai... Tom Hardy era la începutul anilor 2000 dependent de droguri şi de alcool. De fapt, era aşa încă de la 13 ani. Provenind dintr-o familie înstărită, fiul unui scriitor şi al unei artiste, Tom a luat-o razna încă din adolescenţă, când a descoperit cocaina şi berea. „Am început cu o gură de bere. Mi-a dat o stare de calm. M-am gândit că aşa trebuie să se simtă toţi după o bere şi am vrut mai mult şi mai mult. Apoi, pe nesimţite, am devenit un beţiv. Un nenorocit de beţiv, frate!“, a povestit actorul în The Sun, adăugând că, privind în urmă, e un miracol că nu a luat hepatită sau HIV. La 17 ani deja era arestat pentru furtul unei maşini şi posesie de armă, iar mulţi ani mai târziu avea să facă, pentru publicaţia Essentials, o declaraţie frapantă: „Aş fi fost în stare să o vând şi pe mama pentru un gram de cocaină“. Apoi s-a apucat de actorie, iar meseria i-a servit drept paravanul perfect pentru o viaţă la limită... În 1999, s-a căsătorit cu producătoarea Sarah Ward. Lesne de înţeles de ce căsnicia nu a rezistat, sfârşindu-se cu un divorţ cinci ani mai târziu. În 2001, Tom începea să câştige notorietate, cu prestaţia din Black Hawk Down.

7 profimedia 0639315337 jpg jpeg

Pe măsură ce devenea tot mai cunoscut, devenea şi tot mai... turbat. Revelaţia că are o problemă a venit în 2003 când, într-o dimineaţă, după o petrecere cu multă cocaină şi alcool, s-a trezit pe o stradă din Londra, într-o baltă de sânge şi vomă. La scurtă vreme s-a internat într-un centru de dezintoxicare, reuşind să se salveze. Mariajul nu a mai putut fi salvat, însă. Singura menţiune despre legătura eşuată cu Sarah Ward a fost că aceasta a intentat divorţ, simţindu-se neglijată de actor. „A trebuit să pierd ceva. Uneori, trebuie să pierzi ceva care valorează pentru tine mult mai mult decât băutura“, declara Hardy pentru The Mirror. După atâţia oameni pe care i-a făcut să sufere, de la părinţii lui până la femeile care l-au iubit, actorului i-a venit cu adevărat mintea la cap când a devenit tată pentru prima dată. De altfel, nici nu concepe să se mute la Hollywood, preferând să locuiască aproape de fiul său cel mare. „Băiatul meu locuieşte în Londra cu mama lui, nu plec de lângă el, e foarte important pentru mine să fiu aici. Să fiu departe de el mă omoară cu zile“, a spus starul din Mad Max: Fury Road într-un interviu Cosmopolitan. Da, Charlotte Railey – pe care, apropo, ai văzut-o în Peaky Blinders - pare, într-adevăr, o femeie norocoasă. Iar pentru ea, unul dintre cei mai sexy bărbaţi din lume face şi curat în casă. „E foarte bun la pat. La făcut patul“, ne-a dat actriţa decisiva.Recente pe Ok! Magazine

ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia