Andreea Marin, imagini incendiare în costum de baie! Cum s-a afișat diva: ”Este un vis...”

16 august, 2024

Se bucură de soare, la mijloc de august. Femeie de afaceri, autoare și om de media, Andreea Marin este fără îndoială una dintre vedetele incontestabile din România.

FotoJet Andreea Marin (1) jpg

Fosta Zână a Surprizelor se bucură la maxim de viață și de vară, întocmai cu sloganul pe care l-a adoptat de câțiva ani: ”Prețuiește viața”.

Iar viața este uimitoare în această perioadă pentru Andreea Marin, o îndrăgostită de vacanțe. După ce a avut un concediu în splendida Insulă Capri, Andreea Marin a revenit pentru puțin timp în România, unde a participat în calitate de prezentatoare la Săptămâna Haferland, din Țara Ovăzului. În această splendidă regiune de pe lângă Viscri, vedeta a strălucit în câteva porturi populare locale, care i-au venit de minune.

Însă cum prea multă răcoare strică, Andreea Marin se bucură iar de vară, soare și mare. Diva a ajuns în Italia din nou, de data aceasta în Sardinia!

IMG 2222 jpg

Mândră de silueta ei cea nouă, după ce a slăbit dramatic în ultimele luni, Andreea Marin s-a afișat într-un elegant și șic costum de baie întreg, la care a accesorizat o pălărie bej, cu boruri largi, ochelari de soare și zâmbetul său cuceritor.

Vedeta este încântată de acest colț de rai, pe care l-a descris minunat într-un reel pe Instagram.

Este prima dată pentru Andreea Marin când ajunge în Sardinia.

Mai multe pentru tine...

”Sardinia nu este doar o destinație, ci un vis pe care poți să-l simți în realitate”, spune ea, încântată. ”Am ajuns pentru prima dată în Sardinia, proiectul vizual #coloursoftheworld mi-a dus pașii pe tărâmul cel nou. Tu ai ajuns pe această insulă? Ce ți-a rămas în suflet?”, a întrebat antreprenoarea pe fanii săi din online.

Andreea Marin a reușit să ajungă la o siluetă demnă de invidiat. Mai precis, a reușit să slăbească nici mai mult, nici mai puțin de 20 de kilograme. Ei bine, chiar dacă mulți s-au gândit că vedeta a vrut să aibă din nou greutatea din liceu și să arate impecabil, se pare că alte motive au stat în spatele determinării ei, a detaliat ea publicației Ego.ro.

Fosta prezentatoare TV se confrunta cu probleme de sănătate, nu putea respira bine și avea atacuri de panică, a detaliat ea. Nimic nu a avut legătură cu reacțiile negative din exterior, ci a fost vorba doar despre starea sa de sănătate, care nu mai era deloc una bună. Cât despre alimentele pe care le consumă, vedeta spune că în prezent mănâncă orice, însă a evitat anumite preparate până când a ajuns la greutatea dorită. Acum, îndrăgita vedetă are de gând să se mențină la greutatea ideală și să adopte un stil de viață sănătos în continuare.

”Nu puteam respira bine, aveam o anxietate care venea din acest lucru, atacuri de panică și alte complicații! Lucrurile nu țin de aspectul fizic, ci pur și simplu de probleme care sunt mult mai serioase! L-am ascultat pe medic și așa am și cunoscut-o, ulterior, pe Carmen și am ajuns pe mâinile ei! La nimic nu am renunțat, am renunțat un timp doar, până am slăbit!”, a spus Andreea Marin.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Demi (1) jpg
Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Bon Jovi, GettyImages jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
FotoJet Brad jpg
Regele Willem Alexander, Profimedia (1) jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
Margot Robbie și Tom Ackerley, Profimedia (2) jpg
Brooke Shields o susține pe fiica Grier Henchy, Profimedia (2) jpg
Cornel Luchian si Iustina Loghin de la Insula iubirii   Instagram (2) jpg
Brad Pitt și Ines de Ramon, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Matt Damon Foto Profimedia (4) jpg
Ela Craciun, cu Nicholas si Alexandru   Instagram jpg
Ilinca Vandici si Zian in prima zi de clasa I   Instagram jpg
Adela il bate pe Radu Valcan 2 jpg
Nicole Kidman și mama ei GettyImages 2900890 jpg
1 simona patruleasa stirile kanal d jpg jpeg