FOTO Brad, „un monstru” în avionul din 2016. Imaginile cu vânătăile făcute Angelinei au devenit acum publice!

20 august, 2022

Dragoste cu năbădăi? Nu chiar. Angelina spune că a fost violență de-a dreptul din partea lui Brad în timpul zborului din 2016, care a cauzat divorțul celor doi actori.

image

Imaginile pe care Angelina Jolie le-a depus la FBI în 2016 - în plângerea făcută după ce Brad Pitt a bruscat-o în deplasarea cu avionul care le-a distrus mariajul - au fost făcute acum publice! Ciudat e că, după ce l-au investigat pe actor, cei de la FBI au închis cazul fără să-l acuze pe acesta de nimic. Și la fel a făcut și Protecția Copilului!

Actrița a susținut, la acea vreme, că soțul ei de-atunci i-a cauzat vânătăi în cearta violentă pe care au avut-o la bordul unui avion, în 2016. Iar acum, la aproape 6 ani distanță, imaginile cu vânătăile respective au fost făcute publice.

Celebra mamă a șase copii a depus fotografii făcute mâinii ei și cotului pline de vănătăi la FBI, pentru a ajuta ancheta cu privire la comportamentul „violent verbal și fizic” pe care Brad l-a avut în timpul zborului privat din Franța spre LA, de pe 14 septembrie 2016.  

Conform informațiilor depuse la dosar și făcute publice acum, Angelina (47) a declarat că Brad (58) „a apucat-o pe cap” și a zdruncinat-o după ce a tras patru pumni în tavanul aeronavei la bordul căreia se aflau și copiii lor. Pitt neagă aceste lucruri, iar FBI nu l-a acuzat pe actor de nimic după încheierea investigației oficiale. Totuși minte Angie sau minte Pitt?

Angie a susținut, de asemenea, că Brad băuse destul de mult atunci și, după 90 de minute de zbor, actorul s-a luat de stilul ei de parenting. Când ea a întrebat care era problema, el a răspuns: „Copilul ăsta arată ca băiatul ăla de la Columbine”, făcând referire la masacrul de la liceul Columbine din 1999, în care elevii de clasa a XII-a, Eric Harris și Dylan Klebold, au ucis 12 copii și un profesor.

Nu numai că Brad n-a fost acuzat de FBI, dar nici Protecția Copilului nu a ajuns la concluzia că actorul și-ar fi abuzat vreunul dintre copii.

Dosarul FBI scoate la iveală și faptul că Jolie a încercat să-l sugreme pe Pitt din spate pentru simplul fapt că ea credea că fostul ei soț era pe punctul de a-l ataca pe unul dintre copiii lor mai mici, susține PageSix. În timp ce ea îl ținea de gât, el s-a dat în spate în mod brusc și brutal, lucru care a făcut-o pe actriță să se lovească de scaunele din spatele avionului.

Mai multe pentru tine...

Angelina consideră că fostul ei soț s-a comportat „ca un monstru” în acel zbor, turnând bere pe ea și cauzând stricăciuni de 25.000 de dolari avionului, cele mai multe provenind de la pete de vin. Jolie susține că, la finalul călătoriei, Pitt i-a spus: „Nu plecați nicăieri! Nu vă dați jos din avionul asta afurisit! Ai naibii să fiți toți! Vă părăsesc!”.

La patru zile de la acel zbor din 2016, Angelina a depus actele de divorț.

foto - Profimedia, FBI DocsRecente pe Ok! Magazine

Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg
Keanu Reeves și iubita sa, Alexandra Grant la MotoGP Grand Prix in Germania   profimedia 0888003884 jpg
banner gabriela cristea png
Michael Douglas și Catherine Zeta Jones, iulie 2024, Profimedia (6) jpg