FOTO Brad, „un monstru” în avionul din 2016. Imaginile cu vânătăile făcute Angelinei au devenit acum publice!

20 august, 2022

Dragoste cu năbădăi? Nu chiar. Angelina spune că a fost violență de-a dreptul din partea lui Brad în timpul zborului din 2016, care a cauzat divorțul celor doi actori.

image

Imaginile pe care Angelina Jolie le-a depus la FBI în 2016 - în plângerea făcută după ce Brad Pitt a bruscat-o în deplasarea cu avionul care le-a distrus mariajul - au fost făcute acum publice! Ciudat e că, după ce l-au investigat pe actor, cei de la FBI au închis cazul fără să-l acuze pe acesta de nimic. Și la fel a făcut și Protecția Copilului!

Actrița a susținut, la acea vreme, că soțul ei de-atunci i-a cauzat vânătăi în cearta violentă pe care au avut-o la bordul unui avion, în 2016. Iar acum, la aproape 6 ani distanță, imaginile cu vânătăile respective au fost făcute publice.

Celebra mamă a șase copii a depus fotografii făcute mâinii ei și cotului pline de vănătăi la FBI, pentru a ajuta ancheta cu privire la comportamentul „violent verbal și fizic” pe care Brad l-a avut în timpul zborului privat din Franța spre LA, de pe 14 septembrie 2016.  

Conform informațiilor depuse la dosar și făcute publice acum, Angelina (47) a declarat că Brad (58) „a apucat-o pe cap” și a zdruncinat-o după ce a tras patru pumni în tavanul aeronavei la bordul căreia se aflau și copiii lor. Pitt neagă aceste lucruri, iar FBI nu l-a acuzat pe actor de nimic după încheierea investigației oficiale. Totuși minte Angie sau minte Pitt?

Angie a susținut, de asemenea, că Brad băuse destul de mult atunci și, după 90 de minute de zbor, actorul s-a luat de stilul ei de parenting. Când ea a întrebat care era problema, el a răspuns: „Copilul ăsta arată ca băiatul ăla de la Columbine”, făcând referire la masacrul de la liceul Columbine din 1999, în care elevii de clasa a XII-a, Eric Harris și Dylan Klebold, au ucis 12 copii și un profesor.

Nu numai că Brad n-a fost acuzat de FBI, dar nici Protecția Copilului nu a ajuns la concluzia că actorul și-ar fi abuzat vreunul dintre copii.

Dosarul FBI scoate la iveală și faptul că Jolie a încercat să-l sugreme pe Pitt din spate pentru simplul fapt că ea credea că fostul ei soț era pe punctul de a-l ataca pe unul dintre copiii lor mai mici, susține PageSix. În timp ce ea îl ținea de gât, el s-a dat în spate în mod brusc și brutal, lucru care a făcut-o pe actriță să se lovească de scaunele din spatele avionului.

Mai multe pentru tine...

Angelina consideră că fostul ei soț s-a comportat „ca un monstru” în acel zbor, turnând bere pe ea și cauzând stricăciuni de 25.000 de dolari avionului, cele mai multe provenind de la pete de vin. Jolie susține că, la finalul călătoriei, Pitt i-a spus: „Nu plecați nicăieri! Nu vă dați jos din avionul asta afurisit! Ai naibii să fiți toți! Vă părăsesc!”.

La patru zile de la acel zbor din 2016, Angelina a depus actele de divorț.

foto - Profimedia, FBI Docs



Recente pe Ok! Magazine

fiice de vedete colaj jpg
Georgina Rodriguez Crristiano Ronaldo Instagram webp
Alexandra Bădoi   Instagram jpg
Petronela Rotar jpg
Cher Richard Abouzaki, la Chefi la cuițite   Antena 1 (3) jpg
FotoJet Dive jpg
Céline Dion în Los Angeles, Instagram (2) png
vedete modeste colaj jpg
colaj vedete MINA jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Christine Boisson, actrița din filmul erotic Emmanuelle   profimedia 0226532462 jpg
Nicole Kidman, incendiară în Babygirl, Profimedia (6) jpg
Gerard Piqué și Clara Chía, Profimedia jpg
angelina jolie akala profimedia jpg
Michael Newman Foto Getty Images (1) jpg
vedete la debut colaj jpg
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
Kaia Gerber, Zoe Saldana, Kim Kardashian si Nicole Kidman printre vedetele la Academy Museum Gala   Profimedia jpg