Cele mai elegante doamne din showbiz, la OK! Summer Party by InterContinental Athénée Palace

7 iulie, 2023

Pe lângă invitații din mass media, redacția revistei OK! a avut alături la primul său eveniment după pandemie și câteva nume sonore din lumea artistică și antreprenoriat, cinci doamne a căror prezență ne-a onorat și bucurat.

cele mai elegante doamne la OK! Summer Party, Cristina Batlan, Eugenia Serban, Elvira Deatcu jpg

A fost o seară a marilor reîntâlniri, cu nume sonore din showbiz-ul românesc, celebrități care au apărut adesea în paginile revistei OK! cu interviuri memorabile și care ne-au rămas alături în toți acești ani.

Ne-am bucurat, astfel, și de prezența unor personaje care apar zilnic pe micile ecrane, și de a familiștilor care își selectează cu atenție ieșirile la evenimentele mondene, dar și de prezența unor mari doamne, foarte elegante și rafinate, care au dat curs invitației noastre la evenimentul din centrul Capitalei, OK! Summer Party by InterContinental Athénée Palace.

Printre primele sosite la eveniment s-a aflat actrița Eugenia Șerban, cu aerul său distins, cu discursul său elevat, dar și cu forța acelei femei care a reușit să învingă cancerul - un subiect sensibil, despre care am discutat pe larg într-unul dintre cele mai puternice interviuri publicate de revista OK!, alături de un pictorial comun cu alte două supraviețuitoare ale acestei nemiloase maladii, Bianca Brad și Dana Deac. De altfel, și nuanța aceea puternică de fuchsia a rochiei sale estivale a ”vorbit” tacit tot despre această luptă, dar și despre bucuria prezentului și pofta sa de viață.

Și, pentru că tot am menționat-o, Bianca Brad a răspuns și ea pozitiv invitației noastre, aducând cu ea, ca de fiecare dată, bucuria, bunătatea și frumusețea care o caracterizează. Îmbrăcată cu un pantalon palazzo alb și cu o bluză lejeră în aceeași nuanță de fuchsia, Bianca Brad ne-a făcut să ne întrebăm iar care sunt secretele frumuseții și tinereții sale neștirbite de timp.

O altă prezență rafinată a fost actrița Elvira Deatcu, care a prins o pauză de respiro între proiectele sale din teatru și film, care o țin constant în vizorul publicului. Recent, ea a povestit într-un interviu OK! despre cele mai recente roluri ale sale, dar și despre cum este în rolul de mamă. 

Ne-am bucurat s-o revedem și pe mereu vesela Nuami Dinescu, pe care chiar am răpit-o cumva de la filmări, ea fiind acum parte a unui nou proiect. Totodată, din conversație n-au lipsit, evident, nici discuțiile despre căței și pisici, față de care se știe că are toată compasiune și pentru care își oferă voluntar ajutorul la Asociatia pentru protectia animalelor "Refugiul Maidanezilor"-Mona Semeniuc.

Spre finalul petrecerii, ni s-a alăturat și eleganta Cristina Bâtlan, creatoarea brandului Musette și jurata de la ”Imperiul Leilor”, care ne-a dat din nou o lecție de modernism cu acel outfit masculin îmblânzit de câteva accesorii feminine de la propriul brand. Și ceea ce puțini au reușit să surprindă a fost că a venit însoțită de logodnicul său, Petru, un antreprenor bucovinean la fel de rasat, despre care am vorbit într-un interviu recent și cu care am avut o discuție privată remarcabilă.

FOTO: Sorin Stana



Recente pe Ok! Magazine

Kris Jenner, GettyImages (2) jpg
Brooke Shields, GettyImages (8) jpg
FotoJet Tom și Suri jpg
iulia si mihai albu jpg
Carmen Iohannis si Jill Biden la Casa Alba 2024   instagram (4) jpg
Hailey Bieber este însărcinată
Mihai Albu are cancer (1) jpg
Akshata Murty, Profimedia (1) jpg
Dominic West în rolul Regelui Chales, The Crown, Profimedia jpg
Tommy Hilfiger și Dee Ocleppo Hilfiger, GettyImages (5) jpg
Shakira, GettyImages (4) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages (2) jpg
FotoJet Met 2024 jpg
George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg