Cine e mai bun în pat – Brad Pitt sau Ben Affeck? Gwyneth Paltrow dă verdictul!

4 mai, 2023

Actrița hollywoodiană dă din casă! După ani și ani în care n-a mai avut niciun contact (intim) cu doi dintre foștii ei iubiți faimoși, Gwyneth a început să comenteze despre talentul lor... în dormitor.

image

Gwyneth Paltrow ne uimește din nou! De data asta, nu cu un produs care să ne îmbunătățească viața sexuală, ci cu niște informații de preț despre viața sexuală a unora dintre cei mai râvniți bărbați de la Hollywood. Paltrow face dezvăluiri fără perdea, iar noi ciulim urechile la ele!

Gwyneth Paltrow și-a început povestirile soft, când a vorbit pe șleau în timpul podcastului de zilele trecute, Call Her Daddy, și-a declarat, sus și tare, că atât Brad Pitt, cât și Ben Affleck „sărută foarte bine”. După care, gazda Alexandra Cooper a pus întrebarea de pe buzele tuturor – cine e mai bun în pat?

Gwyneth Paltrow nud jpg

„E tare greu de răspuns la asemenea întrebare…”, a început actrița de 50 de spună. „Pentru că, cu Brad a fost o relație din aceea în care a existat o chimie extraordinară între noi, una de genul care se întâmplă atunci când îți întâlnești marea iubire a vieții tale”, a continuat Paltrow.

„Pe când Ben era… excelent din punct de vedere tehnic”, a adăugat creatorul site-ului de lifestyle Goop. „Nu-mi vine să cred că fiica mea, Apple, ascultă ce spun eu acum…”, a glumit ea. Nu ne vine să credem că Ben sau Brad pot asculta oricând declarațiile ei piperate! Și nu mai vorbim de actual soț al actriței, care trebuie să se fi făcut mic pe undeva unde să nu-l vadă nimeni.

Gwyneth Paltrow, Getty (3) jpg
Mai multe pentru tine...

Atunci când a fost întrebată cu cine s-ar mai tăvăli printre așternuturi din nou, dintre Affleck, Pitt și fostul ei soț, Chris Martin, actrița l-a ales, fără nicio ezitare, pe Brad.

„Pe Brad îl aleg”, a spus Gwyneth, după care a precizat că s-ar recăsători cu liderul trupei Coldplay, dacă ar fi să fie. Vedeta a ținut să precizeze că, în timp ce Affleck o făcea să râdă mai des, Pitt era un partener mai romantic și… un actor mai bun. Auci! Lovitură sub centură aplicată fostului ei partener de viață, nu?

Actrița s-a logodit cu Brad Pitt în 1996, însă faimosul cuplu s-a despărțit anul care a urmat. După ruperea logodnei, Paltrow s-a implicat într-o idilă cu Affleck, cu care a avut o relație on & off din 1997 până în 2000.

Foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg