Detalii incredibile ies la iveală după moartea lui Marcel Toader! Mai făcuse infarct, dar nu se trata: „Dumnezeu are un plan cu mine“

5 august, 2019
1 marcel toader a murit jpg jpeg

Weekendul abia încheiat a venit cu o nouă veste tristă: Marcel Toader, fostul soţ al Gabrielei Cristea, a suferit un infarct şi a murit la doar 56 de ani.

Omul de afaceri se afla alături de mai mulţi prieteni în momentul în care i s-a făcut rău, iar medicii de pe ambulanţă care au sosit la faţa locului l-au resuscitat timp câteva zeci de minute înainte de a constata decesul.

Marcel Toader avea probleme de sănătate încă din anul 2012, atunci când suferise o intervenţie chirurgicală la inimă şi i se montase un stent. În vara anului trecut, afaceristul anunţa însă că a renunţat la tratament din anul 2016.

„Acum şase ani, când am avut infarctul, din cauză că am ajuns târziu la spital, inima a suferit foarte mult. Mi s-a pus un stent. În ultimii doi ani am întrerupt medicamentaţia pentru că eu consider că prea multă nu e bună. Am zis acum o lună şi ceva să fac un set de analize generale.Am fost la Constanţa am făcut analize de sânge, am venit la Bucureşti la o clinică specializată şi au descoperit că unde a fost ţesutul necrozat se întâmplă nişte fluctuaţii de ritm ale inimii şi trebuie să am o intervenţie chirurgicală peste vreo două luni de zile“, spunea anul trecut, în emisiunea lui Capatos, Marcel Toader.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg