Drama incredibilă trăită de Liviu Vârciu. Fratele i-a murit în accident: „Mă întristează“! Părinţii lui au leşinat când au văzut cadavrul

27 iunie, 2019
1 liviu varciu drama jpg jpeg

Liviu Vârciu este a reuşit întotdeauna, datorită umorului de care dă dovadă, să se facă plăcut şi să ţină telespectatorii în faţa televizorului atunci când apărut, indiferent că vorbim de emisiuni precum „Roata Norocului“, „Asia Express“ sau „Nea Mărin“.

Însă, chiar dacă pare că este un bărbat mereu cu zâmbetul pe buze, Liviu Vârciu a trăit o dramă incredibilă în urmă cu 10 ani. La începutul lunii august, în anul 2009, Ionuţ, fratele lui Liviu Vârciu, a murit în urma unui accident rutier petrecut în judeţul Constanţa.

7 ionut frate liviu varciu accident drama 5 jpg jpeg

Potrivit martorilor, citaţi la acea vreme de jurnaliştii de la „Cuget Liber“, Ionuţ Vârciu ar fi pierdut într-o curbă controlul autoturismului pe care îl conducea, după ce pe lângă el a trecut în mare viteză un motociclist. „Am văzut un motociclist trecând foarte aproape de maşina respectivă, chiar cred că a şi atins-o. Şoferul a tras de volan, ca să-l evite, şi atunci a pierdut controlul maşinii“, spunea, la acea vreme, un martor.

Maşina condusă de fratele lui Liviu Vârciu a intrat într-un parapet şi apoi s-a răsturnat, Ionuţ pierzându-şi viaţa în urma impactului. La acea vreme, Ionuţ Vârciu avea 30 de ani, era tatăl unui băieţel de 1 ani, Mario, şi lucra ca subofiţer în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea. Printre cei care au ajuns de urgenţă la locul accidentului au fost şi părinţii lui Liviu Vârciu, care au leşinat în momentul în care au văzut trupul lui Ionuţ, fiind luaţi cu Ambulanţa de la faţa locului.

4 ionut frate liviu varciu accident drama 2 jpg jpeg

Zilele trecute, Liviu Vârciu şi-a amintit de drama trăită în urmă cu 10 ani, dezvăluind în emisiunea lui Dan Capatos că lucrul care îl întristează cel mai tare este că nu-l mai are alături pe fratele lui.

„Că nu e lângă mine frăţiorul meu... E singurul lucru care mă întristează. Mă gândesc să vină, să vadă că am reuşit, că mi-am făcut o casă, că mi-am luat ce a trebuit să-mi iau, că, uite, am copiii lângă mine. Ăsta e singurul lucru care mă întristează“, a spus Liviu Vârciu.

Mai multe fotografii cu fratele lui Liviu Vârciu pot fi văzute în GALERIA FOTORecente pe Ok! Magazine

Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}