FOTO Britney Spears și Madonna au recreat sărutul lor faimos din 2003 la nunta Prințesei Pop

11 iunie, 2022

Sam Asghari nu a fost singurul care a sărutat mireasa! Madonna a avut parte de un moment intim cu Britney Spears chiar la nunta ei, pe 9 iunie.

image

Cele două cântărețe s-au sărutat acasă la cei doi miri, pentru a ne aminti tuturor de sărutul lor de la Video Music Awards din 2003, când au șocat publicul cu coregrafia lor îndrăzneață.

Vedeta de 40 de ani, care se află acum la a treia ei căsnicie, s-a schimbat într-o rochie roșie mini Versace după ce se arătase tuturor invitaților într-o ținută alăa cu trenă, creată de Donatella Versace. În tot acest timp, Madonna (63) a purtat o rochie colorată, de efect.

În 2003, Britney a urcat pe scenă cu Regina Pop și Christina Aguilera pentru a cânta un mix de „Like a Virgin”, „Hollywood” și „Work It”. La acea vreme, acel gest îndrăzneț a uimit întreaga audiență. Fostul iubit al lui Spears, Justin Timberlake, a rămas cu gura căscată la spectacolul pe care-l dădeau divele de pe scenă.

image

Madonna a păstrat legătura cu Britney în tot acești ani și a fost prezentă la nunta acesteia cu alesul ei. Printre cei 100 de invitați la ceremonia nupțială a Prințesei Pop s-au numărat și Selena Gomez, Drew Barrymore, Paris Hilton cu soțul ei, Carter Reum, Kathy Hilton, Maria Menounos, Will.i.am și Donatella Versace. Nunta lui Britney cu Sam Asghari a avut loc în casa cuplului din Thousand Oaks, Los Angeles.

„Sunt entuziasmat că a venit ziua nunții lor. Știu că el își dorea foarte mult să se întâmple asta”, a dezvăluit pentru Us managerul lui Asghari. Cântăreața și modelul s-au logodit în septembrie 2021 și au o relație de cinci ani, cunoscându-se pentru prima dată la filmările videoclipului „Slumber Party” din 2016.

Mai multe pentru tine...

Mireasa a dansat la nuntă cu Gomez și Madonna pe hitul ei „Toxic” și s-a simțit minunat pe durata evenimentului, în ciuda faptului că familia ei n-a fost invitată și, drept urmare, n-a fost prezentă la ceremonie și petrecere. Nici măcar cei doi fii ai lui Spears n-au văzut-o pe mama lor cum și-a oficializat relația cu iubitul ei. Avocatul lui Kevin Federline, Mark Vincent Kaplan, a confirmat faptul că copiii cântăreței nu participă la nuntă, însă își sprijină mama și sunt perfect de acord cu nunta ei cu noul lor tata vitreg.

stanga
dreapta
dive jpg
nunta Britney Spears jpg
nunta britney spears 1 jpg
sarut pritney spears madonna jpg
1 madonna britney spears profimedia 0698830102 jpg

Foto - Profimedia, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg