FOTO Britney Spears și Madonna au recreat sărutul lor faimos din 2003 la nunta Prințesei Pop

11 iunie, 2022

Sam Asghari nu a fost singurul care a sărutat mireasa! Madonna a avut parte de un moment intim cu Britney Spears chiar la nunta ei, pe 9 iunie.

image

Cele două cântărețe s-au sărutat acasă la cei doi miri, pentru a ne aminti tuturor de sărutul lor de la Video Music Awards din 2003, când au șocat publicul cu coregrafia lor îndrăzneață.

Vedeta de 40 de ani, care se află acum la a treia ei căsnicie, s-a schimbat într-o rochie roșie mini Versace după ce se arătase tuturor invitaților într-o ținută alăa cu trenă, creată de Donatella Versace. În tot acest timp, Madonna (63) a purtat o rochie colorată, de efect.

În 2003, Britney a urcat pe scenă cu Regina Pop și Christina Aguilera pentru a cânta un mix de „Like a Virgin”, „Hollywood” și „Work It”. La acea vreme, acel gest îndrăzneț a uimit întreaga audiență. Fostul iubit al lui Spears, Justin Timberlake, a rămas cu gura căscată la spectacolul pe care-l dădeau divele de pe scenă.

image

Madonna a păstrat legătura cu Britney în tot acești ani și a fost prezentă la nunta acesteia cu alesul ei. Printre cei 100 de invitați la ceremonia nupțială a Prințesei Pop s-au numărat și Selena Gomez, Drew Barrymore, Paris Hilton cu soțul ei, Carter Reum, Kathy Hilton, Maria Menounos, Will.i.am și Donatella Versace. Nunta lui Britney cu Sam Asghari a avut loc în casa cuplului din Thousand Oaks, Los Angeles.

„Sunt entuziasmat că a venit ziua nunții lor. Știu că el își dorea foarte mult să se întâmple asta”, a dezvăluit pentru Us managerul lui Asghari. Cântăreața și modelul s-au logodit în septembrie 2021 și au o relație de cinci ani, cunoscându-se pentru prima dată la filmările videoclipului „Slumber Party” din 2016.

Mireasa a dansat la nuntă cu Gomez și Madonna pe hitul ei „Toxic” și s-a simțit minunat pe durata evenimentului, în ciuda faptului că familia ei n-a fost invitată și, drept urmare, n-a fost prezentă la ceremonie și petrecere. Nici măcar cei doi fii ai lui Spears n-au văzut-o pe mama lor cum și-a oficializat relația cu iubitul ei. Avocatul lui Kevin Federline, Mark Vincent Kaplan, a confirmat faptul că copiii cântăreței nu participă la nuntă, însă își sprijină mama și sunt perfect de acord cu nunta ei cu noul lor tata vitreg.

Mai multe pentru tine...

Foto - Profimedia, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg