Matthew Perry susține că actrița Cameron Diaz l-a lovit cu pumnul în față la o întâlnire, iar Jennifer Aniston i-a refuzat avansurile

27 octombrie, 2022
cameron diaz profi jpg

Matthew Perry și-a reamintit întâlnirea pe care a avut-o cu Cameron Diaz în noua sa carte , „Friends, Lovers and the Big Terrible Thing”, și cum actrița l-a lovit în față.

Potrivit actorului din „Friends”, el și Diaz au început să iasă împreună la scurt timp după despărțirea ei de Justin Timberlake. Perry, în vârstă de 53 de ani, scrie în cartea sa că Diaz, în vârstă de 50 de ani, nu era deloc interesată de el.

Când Perry i-a spus „ceva plin de duh” vedetei din „Charlie’s Angels” în timpul unui joc de Pictionary, ea l-a lovit „în mod accidental” cu pumnul în față, asta în timp ce țintea spre umărul lui.

Așa arăta Matthew Perry când juca în Friends jpeg

Dar aceasta nu este singura altercație despre care scrie Perry.  El mărturisește că l-a bătut pe premierul Canadian Justin Trudeau când erau copii.

Nu numai că starul susține că a sărutat-o pe Valerie Bertinelli în 1990, în timp ce soțul ei, Eddie Van Halen, dormea ​​în apropiere, dar a explicat și de ce s-a despărțit de Julia Roberts în anii '90.

„Întâlnirea cu Julia Roberts a fost prea mult pentru mine. Eram sigur că se va despărți de mine”, a scris Perry. "Nu aș putea fi niciodată suficient, așa că, în loc să mă confrunt cu agonia inevitabilă de a o pierde, m-am despărțit de frumoasa și strălucitoarea Julia Roberts", adaugă el. „Nu pot descrie expresia de confuzie de pe chipul ei”.

Mai multe pentru tine...

Matthew Perry a dezvăluit că a fost îndrăgostit și de Jennifer Aniston – atât înainte, cât și în timpul filmărilor pentru serialul „Friends” – dar ea i-a refuzat avansurile.

Perry își amintește că la un moment dat a sunat-o pe Aniston și a încercat să o impresioneze cu vești incitante și i-a vorbit despre rolurile pe care le obținuse.

„Era clar că asta a făcut-o să creadă că o plac prea mult sau într-un fel greșit”, scrie el în cartea publicată.

Perry recunoaște că deseori se trezea că analizează fiecare interacțiune întâmplătoare pe care o aveau.Recente pe Ok! Magazine

Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg