Meghan Markle a cerut o întâlnire cu Regele Charles. Ce subiect vrea ducesa să atace

21 septembrie, 2022
charles901 jpg

Moartea reginei Elisabeta va remedia ruptura dintre ducii de Sussex și familia regală? Potrivit unor persoane din interior, Meghan Markle i-a trimis socrului ei, în vârstă de 73 de ani, Regele Charles, o scrisoare în care îi cere să aibă o conversație privată înainte ca ea și Prințul Harry să se întoarcă acasă.

Sursa spune că actrița își dorește ca discuția să aibă loc cândva după înmormântarea suveranei, care a avut loc luni, 19 septembrie.

„Acum și-ar dori, înainte de a se întoarce în California, să aibă o întâlnire individuală cu Regele Charles al III-lea”, a spus reporterul Neil Sean într-un videoclip pe YouTube. Meghan unu-la-unu cu Charles. Este o mișcare foarte curajoasă”.

Sean susține că sursa i-a spus că ducesa de Sussex, în vârstă de 41 de ani, a făcut cererea într-o „scrisoare oficială” pentru că vrea să explice rațiunea din spatele a ceea ce ea și Harry au făcut în ultimii doi ani. “Acum trebuie admirată încrederea în sine a lui Meghan”, adaugă Sean.

El a recunoscut că habar nu are dacă întâlnirea va avea loc, dar fosta actriță trebuie admirată pentru acest pas curajos. Nu este clar dacă există suficient timp pentru asta, deoarece cei doi vor zbura înapoi în America cât de curând.

Mai multe pentru tine...

"Meghan și Harry nu vor rămâne în Marea Britanie după înmormântarea Reginei, plănuiesc să se întoarcă în California cât de curând. Evident, nu erau pregătiți să rămână atât de mult timp", a explicat o sursă, care subliniază că cei doi au zburat inițial în străinătate pentru a participa la câteva evenimente care nu sunt asociate cu familia regală.

„A fost o săptămână emoționantă și sfâșietoare, dar, firește, așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă la Lilibet și Archie. Aceasta este cea mai lungă perioadă de timp în care au stat  despărțiți de copiii lor”.

În onoarea Reginei, Markle a purtat la înmormântare cerceii cu perle și diamante dăruiți de suverană, precum și o versiune de culoare diferită a rochiei Stella McCartney, pe care a purtat-o la cea de a 92-a aniversare a Reginei.

Soția lui Harry a urmat codul vestimentar al înmormântării, care a cerut rochii sau paltoane negre până la genunchi și pălării negre și voaluri opționale.



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg
Harry și William în uniforme, GettyImages jpg
Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (2) jpg
Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg