Nadia Comăneci, de nota 10 la Olimpiadă? A strălucit într-un costum cu paiete

27 iulie, 2024

„Zeița de la Montreal” s-a prezentat pe covorul de la Paris într-o ținută aurie, după care a strălucit într-un costum cu paiete, în momentul în care a purtat torța olimpică alături de alți mari sportivi ai lumii.

image

Nici n-a început bine Olimpiada de vară de la Paris, că am și avut parte de o surpriză minunată. Nadia Comăneci a apărut, alături de Rafa Nadal, Serena Williams și Carl Lewis, în ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, iar legendara gimnastă n-a trecut deloc neobservată în costumul cu paiete pe care l-a purtat.

Nadia a traversat Sena, fiind unul dintre ultimii purtători ai torței olimpice, iar ipostaza onorantă ne-a surprins plăcut pe toți. Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Paris au ținut secretă identitatea sportivilor de top, care au fost desemnați purtătorii făcliei olimpice din 26 iulie, în timpul ceremoniei de deschidere a Olimpiadei 2024.

Fostul fotbalist Zinedine Zidane a predat torța lui Rafael Nadal, care s-a urcat apoi într-o barcă, unde mai erau fostul atlet Carl Lewis, probabil cea mai mare jucătoare de tenis din toate timpurile, Serena Williams, și Nadia Comăneci.

După ce ne-am revenit puțin din șocul de-a o vedea pe românca noastră în ceremonia urmărită de tot mapamondul, am observat alegerea vestimentară a Nadiei Comăneci. Momentul purtării torței olimpice și însăși prezența fostei mari gimnaste la Jocurile Olimpice de vară de la Paris nu puteau trece oricum.

Așadar „Zeița de la Montreal”, după cum i se spune Nadiei datorită reușitei ei istorice de la Olimpiada din 1976, a optat pentru o ținută strălucitoare din cap până-n picioare, destul de contrastantă față de rochia roșie, dar simplă a Serenei. Prin urmare, Comăneci primește punctaj maxim pentru outfitul ei sau nu?  

Mai multe pentru tine...

Nadia Comăneci a fost poreclită „Zeița de la Montreal”, după ce a obținut, pentru prima dată în istorie, nota 10 la Jocurile Olimpice din 1976, din Quebec. Marea noastră sportivă a câștigat cinci medalii olimpice de aur.

foto - Profimedia, GettyImages, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

 Jennifer Lopez la premiera filmului Unstoppable de la Toronto   FOTO Instagram (4) jpg
Tily Niculae, FOTO Sorin Stana, OK Romania (1) jpg
Oana Niculescu Mizil la 40 de intrebari cu Denise Rifai la Kanal D png
Andreea Vasile si Bogdan Albulescu 2 JPG
FotoJet Georgina jpg
Nicole Kidman, GettyImages (8) jpg
Chef Florin Dumitrescu   Pro TV (1) jpg
Alin Oprea la podcastul lui Adrian Artene (2) png
Jennifer Lopez, Ben Affleck, GettyImages jpg
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Lady Gaga cu logodnicul Michael Polansky la Festivalul de Film de la Venetia   GettyImages 2170224886 jpg
Alina Puscau la nunta Printesei Martha Louise cu Durek Verret   Instagram 2 jpg
Brad Pitt și a adus iubita pe red carpet, GettyImages (5) jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Larisa Iordache si Cristian Chirita  FOTO Sorin Stana, OK Romania (5) jpg
Angie, GettyImages jpg
FotoJet (37) jpg