Nuntă în familia gimnasticii românești. Larisa Iordache și Cristian Chirița au spus „Da!”

10 iunie, 2024

A venit rândul mai tinerei Larisa Iordache să ajungă la altar alături de alesul ei, campion și el la tenis de masă.

Cei doi campioni s-au căsătorit civil la 6 luni de la cerea în căsătorie. FOTO: George Pantelimon
Cei doi campioni s-au căsătorit civil la 6 luni de la cerea în căsătorie. FOTO: George Pantelimon

A fost petrecere mare sâmbătă, pe malul lacului Snagov, unde Larisa Iordache și Cristian Chirița și-au spus „Da!” în mod oficial. Campioana de gimnastică și campionul de tenis de masă s-au căsătorit civil în fața prietenilor lor și a familiilor reunite, dar mai ales în fața familiilor sportive din care fac parte.

Astfel, a fost un nou și fericit prilej de-a le vedea împreună pe fostele glorii ale gimnasticii românești, campioanele Andreea Răducan, Monica RoșuCătălina Ponor, Diana BulimarAlina Stănculescu și Amelia Racea, alături de foștii lor antrenori, Mariana Bitang și Octavian Bellu.

Inițial, nunta trebuia organizată la data de 1 iunie, fiind ziua în care cei doi s-au cunoscut, însă cei doi au avut diferite competiții, astfel încât au trebuit să amâne evenimentul pentru data de 8 iunie, dată căreia cei doi i-au găsit o semnificație aparte, mai exact iubirea infinită pe care și-o poartă.

Mirii Larisa Iordache și Cristian Chirița au ajuns la Jubile, splendida locație lacustră pe care au ales-o pentru petrecerea lor, pe o ploaie torențială - semn că vor avea o viață îmbelșugată, așa cum spune tradiția populară.

Mignona gimnastă a purtat o rochie de mireasă mini modernă de la Vlas Couture, cu mâneci diafane și broderie prețioasă, cu perluțe, pe care a accesorizat-o cu o pereche de sandale albe cu platformă, foarte în trend și vara aceasta. Iar buchetul ei a fost realizat (cum altfel, în acest sezon) din bujori albi.

Mirele a fost și el elegant, cu un twist modern, purtând un sacou cu vestă, de un frumos verde turcoaz, și cravată asortată, la un ansamblu alb, un mix foarte young & cool de la Trends by Adina Buzatu.

Mai multe pentru tine...

Andreea Răducan și Monica Roșu au mizat pe eleganța little black dress, Andreea alegând o creație parte peste parte de la Rhea Costa, ia Monica o rochie mini cu pliseuri și cu perluțe la gât.

La evenimentul care a avut loc la Chefs by The Lake, petrecerea a fost una relaxată, animată live de artiști de la Global Records și al cărei punct culminant a fost momentul tortului, realizat dintr-un tort propriu-zis și din mai multe „etaje” cu brioșe din același mix de blat red velvet și cremă delicioasă.

Le urăm și noi „Casă de piatră!” și așteptăm și următoarele momente ceremoniale din viața lor.

FOTO: Instagram, George Pantelimon/InstagramRecente pe Ok! Magazine

Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg