Nuntă în familia gimnasticii românești. Larisa Iordache și Cristian Chirița au spus „Da!”

10 iunie, 2024

A venit rândul mai tinerei Larisa Iordache să ajungă la altar alături de alesul ei, campion și el la tenis de masă.

Cei doi campioni s-au căsătorit civil la 6 luni de la cerea în căsătorie. FOTO: George Pantelimon
Cei doi campioni s-au căsătorit civil la 6 luni de la cerea în căsătorie. FOTO: George Pantelimon

A fost petrecere mare sâmbătă, pe malul lacului Snagov, unde Larisa Iordache și Cristian Chirița și-au spus „Da!” în mod oficial. Campioana de gimnastică și campionul de tenis de masă s-au căsătorit civil în fața prietenilor lor și a familiilor reunite, dar mai ales în fața familiilor sportive din care fac parte.

Astfel, a fost un nou și fericit prilej de-a le vedea împreună pe fostele glorii ale gimnasticii românești, campioanele Andreea Răducan, Monica RoșuCătălina Ponor, Diana BulimarAlina Stănculescu și Amelia Racea, alături de foștii lor antrenori, Mariana Bitang și Octavian Bellu.

Inițial, nunta trebuia organizată la data de 1 iunie, fiind ziua în care cei doi s-au cunoscut, însă cei doi au avut diferite competiții, astfel încât au trebuit să amâne evenimentul pentru data de 8 iunie, dată căreia cei doi i-au găsit o semnificație aparte, mai exact iubirea infinită pe care și-o poartă.

Mirii Larisa Iordache și Cristian Chirița au ajuns la Jubile, splendida locație lacustră pe care au ales-o pentru petrecerea lor, pe o ploaie torențială - semn că vor avea o viață îmbelșugată, așa cum spune tradiția populară.

Mignona gimnastă a purtat o rochie de mireasă mini modernă de la Vlas Couture, cu mâneci diafane și broderie prețioasă, cu perluțe, pe care a accesorizat-o cu o pereche de sandale albe cu platformă, foarte în trend și vara aceasta. Iar buchetul ei a fost realizat (cum altfel, în acest sezon) din bujori albi.

Mirele a fost și el elegant, cu un twist modern, purtând un sacou cu vestă, de un frumos verde turcoaz, și cravată asortată, la un ansamblu alb, un mix foarte young & cool de la Trends by Adina Buzatu.

Mai multe pentru tine...

Andreea Răducan și Monica Roșu au mizat pe eleganța little black dress, Andreea alegând o creație parte peste parte de la Rhea Costa, ia Monica o rochie mini cu pliseuri și cu perluțe la gât.

La evenimentul care a avut loc la Chefs by The Lake, petrecerea a fost una relaxată, animată live de artiști de la Global Records și al cărei punct culminant a fost momentul tortului, realizat dintr-un tort propriu-zis și din mai multe „etaje” cu brioșe din același mix de blat red velvet și cremă delicioasă.

Le urăm și noi „Casă de piatră!” și așteptăm și următoarele momente ceremoniale din viața lor.

FOTO: Instagram, George Pantelimon/Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg