Diana Bulimar s-a logodit! Gimnasta a primit un inel ca cel al Prințesei Diana

11 iunie, 2024

În plin sezon al nunților, o altă gimnastă a fost cerută de soție, chiar buna prietenă a Larisei Iordache care s-a căsătorit civil în weekend.

Diana Bulimar e următoarea pe lista mireselor din gimnastică. FOTO: Sorin Stana/revista OK!
Diana Bulimar e următoarea pe lista mireselor din gimnastică. FOTO: Sorin Stana/revista OK!

Se spune că luna iunie este luna iubirii și a nunților, cea mai bună lună pentru a începe o viață în doi. Și se vede treaba că multe dintre celebrități au ales deja să facă pasul cel mare în iunie, prima lună de vară veritabilă. Numai weekendul trecut am contabilizat patru nunți VIP: Ana Maria Pop & Daniel Pavel („Survivor”), Larisa Iordache & Cristian Chirița, Daliana Răducan & Răzvan Simion („Neatza”) și Yasmine & Pepe. Și asta după ce, cu o săptămână înainte, își uneau destinele în fața lui Dumnezeu Oana Moșneagu & Vlad GhermanRoxana Hulpe & Bogdan Rădulescu (UNTOLD) și Ramona Păun & Cosmin Mihăiță.

Ei bine, tot în această lună, o altă gimnastă a fost cerută de soție, chiar buna prietenă a Larisei Iordache care s-a căsătorit civil în weekend-ul ce tocmai a trecut. Este vorba despre campioana Diana Bulimar, pe care o știți atât din competițiile oficiale sportive, când a adus medalii pentru România și ne-a făcut să fim mândri, dar și din competițiile „civile”, comerciale, precum concursurile televizate „Exatlon” (Kanal D) și „Asia Express” (Antena 1) - unde a făcut o echipă grozavă cu aceeași Larisa Iordache.

După o relație de câțiva ani, iubitul ei, Radu Dumitrache, i-a oferit un frumos inel de logodnă cu safir - pe modelul clasic al inelului purtat de Prințesa Diana (căci doar Diana e prințesa inimii lui!), care a revenit în modă.

Cine este iubitul Dianei Bulimar?

Radu e un fost inginer reprofilat pe fotografie și videografie, iar acum face poze, video-uri, documentare la studioul lui”, ne-a povestit Diana într-un interviu realizat în exclusivitate, după ieșirea din competiția „Asia Express”.

„Ne-am cunoscut la un workshop de fotografie, în Deltă, dar era destul de rezervat față de mine, pentru că nu voia să cred că intră în vorbă cu mine doar pentru cine sunt, ca statut. El este un om foarte calm și liniștit, fix opusul meu, şi cred că de-asta ne și potrivim. E mai mare decât mine cu un an și suntem împreună de doi ani și jumătate. E primul iubit cu care am stat atât de mult și cu care am acceptat să mă mut. E un om care m-a ridicat foarte mult, care a văzut în mine mai mult decât gimnasta Diana Bulimar şi m-a încurajat să vorbesc în fața camerei, să le spun oamenilor ce am trăit în viața de sportivă, să fac exerciții în fața camerelor care să le placă oamenilor și să învețe și ei ceva de la mine, să mă dezvolt. Şi m-a încurajat să fac toate astea ca să vină cât mai mulți copii spre gimnastică, să se bucure de poveștile mele – cum e și cartea mea, de exemplu, despre viața mea și cum ar putea să ajungă și ei la performanță.”

Cu toate acestea, fosta gimnastă n-avea deloc în plan să se mărite, după cum ne spunea cu un an în urmă: „Eu nu-mi doresc să fiu măritată, pentru că poate sunt mai egoistă. Dar da, am putea sta împreună toată viața, însă fără acel act.”

Dar, ce să vezi? Nu doar că a fost surprinsă de inopinata cerere în căsătorie, dar a spus și „Da” - atunci când și-a recăpătat glasul și a putut să vorbească de emoție.

FOTO: Sorin Stana/revista OK!
FOTO: Sorin Stana/revista OK!
Mai multe pentru tine...

Cu ce se ocupă acum Diana Bulimar? „Antrenez grupe de copii de 2-7 ani la complexul domnului Ţiriac”, ne-a spus ea, în același interviu exclusiv pentru OK!„Ador ce fac acum. Nu am crezut că am atât de multă răbdare cu copiii, pentru că atunci când eram gimnastă, eram foarte repezită. În schimb acum, de când sunt cu copiii, sunt schimbată. E atât de frumos să-i vezi cum evoluează! M-am topit toată când m-am întors după Sărbători şi am văzut că toţi au venit la mine cu desene. Pe lângă asta, am descoperit lumea gimnasticii neprofesioniste, cu concursuri și spectacole unde poţi prezenta un exerciţiu de un minut și jumătate, exact ca în gimnastică.”

FOTO: Sorin Stana/revista OK!, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg