O nouă dramă pentru Al Bano! Unul dintre copii nu îi mai vorbește

10 august, 2022
al11 jpg

Are succes în Italia și peste tot în lume, dar la capitolul familie nu stă excelent. De altfel, artistul a trecut prin multe perioade delicate pe plan personal, iar cele mai recente știri cu siguranță nu sunt pozitive. Se pare că relația dintre artist și unul dintre numeroșii săi copii a fost întreruptă într-un mod brusc și total neașteptat.

Drama se adâncește în familie, pentru că artistul e în ceartă și cu fosta sa soție. De data aceasta, povestea se referă la relația dintre Al Bano și primul său născut,  Yari Carrisi, pe care solistul îl are din  relația istorică cu Romina Power. Se pare că lucrurile nu merg bine între tată și fiu.

Persoane din anturajul celor doi vorbesc despre neînțelegerile dintre cântăreț și primul său născut. De fapt, Al Bano și Yari nu au avut niciodată o relație idilică, chiar și atunci când acesta din urmă era mai tânăr și a încercat să pătrundă (fără succes) în lumea muzicii și a divertismentului.

al12 jpg

Astăzi, Yari duce o viață simplă, s-a apropiat foarte mult de religie și de culturile orientale. Dar, în ciuda acestui fapt, pare că s-a îndepărtat  total de tatăl. său. Motivul: administrarea proprietății Cellino San Marco deținută de familia lor.

În urmă cu câteva luni, Al Bano a decis să predea conducerea moșiei Salento, care include podgorii, plantații de măslini, restaurant și hotel, fiului său, Albano Jr. , pe care îl are cu cea de-a doua parteneră Loredana Lecciso. O dezamăgire puternică pentru Yari, care a emis ipoteza de a avea grijă de ea personal. Ba mai mult, și-a dorit să locuiască la fermă.

Această situație l-a îndepărtat definitiv pe Al Bano de fiul său, Yari. O problemă care îl privește doar pe primul său născut, întrucât celelalte fiice ale cântăreței (adică Romina  și Christel) își trăiesc viața departe de Salento și cu siguranță nu vor să se ocupe de moșie.

Romina Power şi Al Bano s-au întâlnit în 1965, la Sanremo, iar cinci ani mai târziu au devenit soţ şi soţie. Când erau în vogă şi înregistrau succes dupa succes, cei doi şi-au pierdut unul dintre patru copii în condiţii misterioase. Atunci, între Romina şi Albano şi-au făcut lor reproşurile, iar relaţia lor s-a rupt. Ylenia a fost declarată moartă după 20 de ani de la dispariţie.

Mai multe pentru tine...
al14 jpg

Din mariajul lui Al Bano cu Romina s-au născut patru copii: Ylenia ( 1970-1993 - moarte presupusă ), Yari Marco (1973), Cristel ( 1985) şi Romina Jr. Jolanda (1987) .

După ce a încheiat relaţia cu Romina, cu care continuă să cânte şi astăzi, Al Bano a cunoscut-o pe Loredana Lecciso, cu care a început să locuiască în 2001 şi cu care a avut alţi doi copii, Jasmine ( 2001 ) şi Albano Jr., cunoscut sub numele de Bido ( 2002 ).



Recente pe Ok! Magazine

andra jpg
FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg