O suflă vântul! Cum a fost surprinsă Sharon Osbourne după ce a slăbit dramatic cu Ozempic

24 aprilie, 2024

Vedeta americană este slabă și slăbită, după ce a topit mai multe kilograme decât își planificase. Sharon Osbourne nu a ascuns faptul că a apelat la Ozempic pentru a se echilibra din punct de vedere al kilogramelor.

Sharon Osbourne, Profimedia (4) jpg

Orice funcționează pare a fi motto-ul divelor mature ale Americii. Fosta jurată X Factor, în vârstă de 71 de ani, are apariții din ce în ce mai cool, în timp ce își afișează silueta trasă prin inel.

Cârcotașii însă au remarcat la cea mai recentă apariție a sa că are maxilarul foarte proeminent și că pare suflată de vânt.

Cu blazer și în jeanși, Sharon Osbourne obișnuiește să-și bea cafeaua pe stradă. În urmă cu câteva zile, a fost surprinsă de paparazzi cu o înghețată în mână, însă atenție, nu pentru ea, ci pentru nepoata sa.

Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg

Soția cunoscutul Ozzy Osbourne a recunoscut că atât de mult și-a dorit să fie slabă, încât a apelat la un medicament controversat. Ozempicul este un medicament care se administrează diabeticilor, însă a devenit viral mai cu seamă în SUA, pentru efectele sale uimitoare de pierdere în greutate. Însă are efecte secundare notabile, de la greață până la depresie, lucru care l-a făcut indezirabil după o perioadă de timp.

Mai multe pentru tine...

Vedeta a dezvăluit în cadrul unui podcast, preluat și de Daily Mail, că treceau și mai mult de trei zile fără să pună gura pe mâncare.

Mai mult, soția lui Ozzy a recunoscut că a apelat la controversatul medicament Ozempic pentru a scăpa de kilogramele nedorite.

“În fiecare săptămână… am măcar trei zile în care nu mănânc”, a spus Sharon, care este mai slabă ca niciodată.

Vedeta a recunoscut însă nu și-a dorit totuși să slăbească atât de tare: a dat jos inițial 13 kilograme în 4 luni, injectându-se cu Ozempic. Aceasta a dezvăluit că nu a fost ușor, că îi era greață în fiecare zi. Acum, s-au făcut 20 de kilograme în minus pe cântarul vedetei, iar asta se vede. Mulți internauți o compătimesc acum pe Sharon și sunt de părere că este mult prea scheletică și că ar avea un aspect bolnăvicios. Cumva, parcă se simte că sunt kilograme eliminate în mod nesănătos.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg