Selena Gomez a ajuns și ea pe lista vedetelor cu MILIARDE în cont. Cum s-a îmbogățit artista

11 septembrie, 2024

Selena Gomez a trecut la un alt nivel. Îngroașă și ea lista vedetelor care au ajuns miliardare. După Kim Kardashian și Rihanna, și această artistă s-a îmbogățit.

Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg

Averea sa este cu adevărat impresionantă, anunță Bloomberg, care a adăugat-o săptămâna trecută pe lista sa de celebrități cu averi formate din cel puțin zece cifre!

Selena Gomez la Cannes, GettyImages (9) jpg

Actrița și cântăreața are în cont 1,3 miliarde de dolari, la doar 32 de ani.

Cum a reușit această performanță? Din muzică sau din cinematografie? Nu.

Vedeta s-a îmbogățit în principal de pe urma companiei ei de machiaj Rare Beauty, pe care a fondat-o în urmă cu cinci ani și la care deține o participație în valoare de peste 1 miliard de dolari, a estimat Bloomberg.

Succesul mărcii a făcut-o una dintre „cele mai tinere femei self-made” bogate de pe listă, alături de Taylor Swift și Rihanna, notează BBC.

Rare Beauty, firma de cosmetice cunoscută pentru fardul de obraz lichid și luciul de buze care au avut un succes viral pe rețelele de socializare, a înregistrat vânzări nete de 400 de milioane de dolari în ultimul an până în februarie.

Artista Gomez a adus, de asemenea, zeci de milioane de dolari din acorduri cu Louis Vuitton, Coach și Puma, potrivit Bloomberg.

A mai încasat „cel puțin” 6 milioane de dolari pe sezon pentru rolul ei nominalizat la Emmy din seria de succes produsă de Hulu „Only Murders in the Building”, care a fost recent reînnoită pentru un al cincilea sezon.

În ciuda succesului ei de pe ecran și de pe scenă, inclusiv nominalizări multiple la premiile Emmy și Grammy, acele realizări contează doar pentru o fracțiune relativ mică din averea ei, mai spune aceeași sursă.

Texanca Selena Gomez este în vizorul presei de aproape trei decenii, căci succesul ei a făcut-o notorie, iar oamenii au fost informați în legătură cu iubiții săi, dar și cu problemele ei de sănătate, inclusiv diagnosticele de tulburare bipolară și boala autoimună lupus.

Cântăreața a devenit anul trecut cea mai urmărită femeie din lume pe Instagram. Ea numără peste 424 de milioane de fani pe platformă, înaintea lui Taylor Swift și Kylie Jenner. Într-un interviu acordat BBC în urmă cu aproape un deceniu, Selena Gomez reflecta asupra longevității carierei sale, în ciuda tinereții. „Este ciudat că sunt aproape două decenii... sunt prea bătrână?” a glumit ea, adăugând că vrea să realizeze mai mult. „Știi ce e o nebunie, că de multe ori nici nu simt că am început”, a spus ea.

Foto: GettyImages & Shutterstock



Recente pe Ok! Magazine

Answear RED 2 jpg
Idei de bauturi interesante pe care sa le testezi alaturi de prietenii tai jpg
Vocea României jpg
musical  jpg
Cum să te distrezi în Dubai fără să cheltuiești o avere jpg
Cum să eviți cele mai comune greșeli în alegerea patutului pentru copii jpg
okmagazine ro (3) jpg
mEfVefl   Imgur png
afis Timisoara Fashion Week jpeg
Top 3 investitii inteligente pentru afacerea ta in 2024 jpg
1 Perfection (VILLA BASTIDES) 0388 E (1) png
Singurele sucuri nutritive de care ai nevoie bune si pentru cei mici   iata care sunt! jpg
Relokat no brand photo jpg
avanpremiera filmului Ca fetele cu Maia Morgenstern si Adriana Trandafir (7) jpg
Ficatul gras  Factori de risc si metode de preventie jpg
Legatura dintre magneziu si tensiunea arteriala jpg
Anna Netrebko jpeg
4 jpg