Shakira rupe tăcerea în legătură cu despărțirea „dificilă” de Gerard Piqué: „ S-a transformat în ceva vulgar”

22 septembrie, 2022
sha10 jpg

După mai bine de un deceniu împreună, Shakira și jucătorul de fotbal Gerard Piqué s-au despărțit brusc în vară. Ruptura a fost un șoc pentru fani, mai ales că cei doi au și copii împreună.

Artista încearcă astăzi să se împace cu acest episod întunecat din viața ei.  Vedeta spune că „detaliile” poveștii lor „sunt cumva prea private pentru a fi împărtășite”, deoarece totul „este atât de nou”.

„Pot să spun doar că am pus tot ce aveam în această relație și am făcut totul pentru  familia mea”, insistă ea, menționând că și-a schimbat stilul de viață „nomad” pentru a rămâne la Barcelona pentru cariera lui Piqué.

shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg

"Ca fotbalist, a vrut să joace și să câștige titluri și a trebuit să-l susțin. Adică unul dintre noi doi a trebuit să facă un sacrificiu”, a subliniat ea. „Fie înceta contractul cu Barcelona și se muta cu mine în SUA, unde este cariera mea, fie trebuia să fac eu asta. Și așa, unul dintre noi a trebuit să facă acest sacrificiu. Și am făcut-o eu. Mi-am pus profesia pe planul doi și am venit în Spania să-l susțin ca să poată juca fotbal și câștiga titluri. A fost un sacrificiu din iubire”, a adăugat Shakira. „Astfel, copiii mei au reușit să aibă o mamă prezentă și am obținut această legătură uimitoare cu ei, care este de neîntrerupt”.

Mai multe pentru tine...

Solista a remarcat că de când a apărut vestea, paparazzii stau în fața casei ei, deși ea face tot posibilul pentru a le „ascunde” situația celor doi băieți, Milan, 9 ani, și Sasha, 7 ani. 

„Încerc să-i protejez, pentru că aceasta este misiunea mea numărul unu în viață”, a continuat ea. „Dar apoi aud lucruri la școală de la prietenii lor sau dau peste niște știri neplăcute care îi afectează, știi?”

"Este foarte greu să vorbesc despre asta, mai ales că este prima dată când abordez această situație într-un interviu. M-am retras și am încercat să procesez totul", a explicat vedeta în vârstă de 45 de ani. “A fost greu nu numai pentru mine, ci și pentru copiii mei, care încearcă să proceseze separarea părinților lor. Uneori,  simt  că totul este un vis urât și că mă voi trezi la un moment dat. Dar nu, este real", a spus ea. 

„Reală este, de asemenea, dezamăgirea care mă încearcă când văd cum ceva atât de sacru și de special, cum credeam că este relația pe care o am cu tatăl copiilor mei, s-a transformat în ceva vulgar și ieftin”.



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg