-

24 martie 2010   Lifestyle

„Vânătoarea de stele” este o carte care nu-ţi poate lipsi de pe noptieră, dacă îţi doreşti o lectură interesantă, cu intrigă şi atmosferă bine puse în valoare. Cu o experienţă bogată de viaţă, care conţine studii neterminate, exil, trei căsnicii şi angajări la UNESCO sau la o revistă de cinema, autoarea cubaneză Zoé Valdés a scris întotdeauna cu convingere şi talent evident.

„Vânătoarea de stele” este o carte care nu-ţi poate lipsi de pe noptieră, dacă îţi doreşti o lectură interesantă, cu intrigă şi atmosferă bine puse în valoare.

Cu o experienţă bogată de viaţă, care conţine studii neterminate, exil, trei căsnicii şi angajări la UNESCO sau la o revistă de cinema, autoarea cubaneză Zoé Valdés a scris întotdeauna cu convingere şi talent evident. Lucru pe care l-au remarcat atât criticii, cât şi cititorii ei, care i-au cumpărat cărţile traduse în peste douăzeci şi cinci de limbi. „Vânătoarea de stele” prezintă destinul unei femei geniale, care a trăit la limita dintre real şi imaginar. Desfăşurată într-un context politic şi social complicat, povestea cucereşte cititorul cu atenţia asupra detaliului şi acurateţea cu care este prezentată atmosfera artistică a secolului trecut.

foto: Editura Trei

Mai multe