News

Bobby şi Sue Ellen din serialul Dallas, reuniţi la un eveniment recent

Bobby şi Sue Ellen din serialul Dallas, reuniţi la un eveniment recent

Pe Linda Gray ai admirat-o în serialul Dallas, în rolul lui Sue Ellen Ewing. Astăzi, actriţa a ajuns la vârsta de 77 de ani. Patrick Duffy era băiatul cel bun din serial, Bobby Ewing, cel pe care îl iubeai în ciuda afurisitului J.R. Ewing. Actorul a ajuns la 69 de ani. Eroii principali din serialul Dallas Cei doi actori din serialul care a rulat la noi imediat după Revoluţie au rămas, peste timp, buni prieteni, întâlnindu-se frecvent atât în particular, cât şi la tot felul de evenimente mondene şi nu numai. Linda Gray şi Patrick Duffy

Cel mai recent, pe 30 martie, Patrick şi Linda au fost invitaţii de onoare ai unui eveniment care a avut loc chiar în oraşul Dallas, ocazie cu care au participat la iluminarea completă a turnului Reunion din celebrul oraş.

Ca de fiecare dataă, am admirat genele extraordinare ale Lindei, care, la vârsta de 77 de ani, îşi permite să abordeze o fustă mini şi să arate extraordinar în ea.

Patrick, în schimb, a arătat ceva mai îmbătrânit, în ciuda faptului că este cu opt ani mai mic decât Linda, dar e posibil ca asta să aibă de-a face cu părul lui cărunt.

Oricum, de fiecare dată este o plăcere să-i vedem pe aceşti eroi împreună.

Foto: Hepta

Modifică Setările