Royals

Care-i secretul ei? Regina Letizia a Spaniei, slabă, şic şi superbă la început de an şcolar

Care-i secretul ei? Regina Letizia a Spaniei, slabă, şic şi superbă la început de an şcolar

OVIEDO, SPAIN - SEPTEMBER 12: Queen Letizia of Spain attends the opening of 2018/2019 Scholarship course at Baudilio Arce school on September 12, 2018 in Oviedo, Spain. (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)

Regina Letizia a Spaniei este una dintre cele mai cool figuri regale ale momentului. Stilul şi bunul gust au fost dintotdeauna armele ei din dotare, chiar şi-nainte să devină soţia celui care este acum Regele Felipe al Spaniei.

Poate de aceea îi este şi atât de uşor să fie şic în mai toate apariţiile sale publice: pentru că îi vine natural. Nu acelaşi lucru am putea spune despre celebrele Ducese Kate şi Meghan, care dau impresia de efort atunci când îşi compun o ţinută pentru un eveniment public.

Cel mai recent exemplu cu Letizia este cel de ieri, când regina a fost invitată la inaugurarea anului şcolar 2018/2019, la o instituţie de învăţământ din localitatea Oviedo, oraşul ei natal.

Letizia a combinat o bluză din lână subţire, cu model gingham alb-negru, de la Hugo Boss, cu o pereche de pantaloni lungi, albi şi cu talie înaltă, de la acelaşi brand. Accesoriile au fost şi ele bine alese, în special acei pantofi fini, cu bot ascuţit, de la Magrit.

Un look de nota 10 pentru o regină care, la cei 45 de ani ai săi, arată mai tânără ca niciodată.

Foto: Hepta, Getty Images