Case Regale

Coşmarul Prinţului Andrew continuă: tânăra pe care a fost acuzat că a abuzat-o sexual poate depune mărturie împotriva lui

Coşmarul Prinţului Andrew continuă: tânăra pe care a fost acuzat că a abuzat-o sexual poate depune mărturie împotriva lui

Virginia, tânăra pe care a fost acuzat că ar fi abuzat-o sexual prinţul Andrew al Marii Britanii ar putea depune mărturie despre el la procesul lui Ghislaine Maxwell, au arătat documentele instanţei.

De curând, a fost solicitată fotografia originală care îl arată pe ducele de York cu braţul în jurul taliei Virgininiei Giuffre la casa Ghislaine Maxwell, fiica unui miliardar, în 2001.

Avocatul tinerei a dezvăluit în documentele instanţei că echipa lui Maxwell vrea acces la copii originale ale diferitelor fotografii. Virginia care are acum 37 de ani, trăieşte impreună cu soţul şi cei trei copii în Australia şi ar putea depune mărturie alături de victimele Maria şi Annie Farmer.

Sigrid McCawley, avocatul femeii, a spus: „Pur şi simplu nu există niciun motiv pentru care dacă fermierii şi doamna Giuffre depun mărturie în cele din urmă şi aceste probe se dovedesc relevante şi admisibile, aceste probe să nu poată fi furnizate pentru inspecţie la proces”.

Totul s-a întâmplat, după ce noi acuzaţii penale împotriva lui Maxwell au reînnoit presiunea făcută asupra prinţului Andrew, deoarece acestea se încadrează în intervalul de timp în care l-a întâlnit pe Jeffrey Epstein, miliardarul acuzat de trafic de minori, care s-a sinucis pe când era încarcerat într-o închisoare din New York.

 

Comentarii

Modifică Setările