News

Cum arăta în tinereţe mama lui Charlie Sheen din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate"?

Cum arăta în tinereţe mama lui Charlie Sheen din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate"?

Pe Holland Taylor o ştiţi în special din serialul Doi bărbaţi şi jumătate, acolo unde a jucat magistral rolul mamei lui Charlie Sheen.

Este vorba despre personajul Evelyn Harper, mama lui Charlie şi-a lui Alan, un agent imobiliar fără scrupule care vâna bărbaţi potenţi financiar. În viaţa de zi cu zi, Holland, în vârstă de 76 de ani, are alte preferinţe sexuale, iubindu-se din anul 2015 cu actriţa Sarah Paulson (44). 

Holland Taylor a mărturisit că majoritatea relaţiilor sale au fost cu femei, ceea ce nu exclude faptul că actriţa lesbiană ar fi avut şi legături cu bărbaţi, în trecut. De fapt, unele informaţii o dau ca având legături heterosexuale până în anul 2004. 

Născută în anul 1943, Holland şi-a început cariera în film şi teatru în anii '60, succesul începând să vină odată cu rolurile obţinute în seriale din anii '80. 

Puţini şi-o aduc, însă, aminte pe actriţă din alte show-uri decât Doi bărbaţi şi jumătate, iar rarele fotografii cu aceasta din tinereţe o arată destul de schimbată. Foto sus: Holland în centrul imaginii.

Foto: Profimedia