News

Ellen Page, actriţa din filmul "Juno", nominalizată la Oscar, anunţă că a devenit Elliot Page, declarându-se transgender!

Ellen Page, actriţa din filmul "Juno", nominalizată la Oscar, anunţă că a devenit Elliot Page, declarându-se transgender! camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Ellen Page dezvăluise în urmă cu 6 ani că este gay. Acum, şi-a arătat public în întregime identitatea sexuală

Actriţa canadiană în vârstă de 33 de ani, cunoscută din filmul "Juno", pentru care a obţinut o nominalizare la Oscar, dar şi din alte producţii, precum "The Umbrella Academy", a anunţat pe Twitter: "Vreau să împărtăşesc cu voi faptul că sunt trans, pronumele pentru mine este el şi mă cheamă Elliot. Mă simt norocos că am ajuns în acea etapă din viaţă în care să pot scrie asta". Totodată, Elliot a recunoscut că se teme îngrozitor de ura pe care o va stârni, fără a specifica în ce etapă a transformării sale sexuale se află acum, dacă urmează terapie hormonală şi va trece şi prin operaţii la nivelul organelor genitale, dar şi prin una de extirpare a sânilor. Soţia sa, dansatoarea Emma Portner, de 26 de ani, cu care Ellen/ Elliot s-a căsătorit în 2018, şi-a arătat susţinerea pe social media, scriind: "Vă rog să aveţi răbdare, să ne respectaţi intimitatea şi să fiţi alături de mine pe acest drum pe care susţin viaţa trans în fiecare zi. Străluceşte în continuare, E. Te iubesc atât de mult!".

Foto: Getty Images

Comentarii

Modifică Setările