Royals

Fostul Principe Nicolae, despre viitorul moştenitor: "Sper că venirea unui copil ne va reapropia de Famila Regală"

Fostul Principe Nicolae, despre viitorul moştenitor: "Sper că venirea unui copil ne va reapropia de Famila Regală" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Fostul Principe Nicolae şi Alina, soţia sa, vor deveni părinţi pentru prima oară. Cei doi sunt extrem de încântaţi de perioada prin care trec, abia aşteaptă să îşi strângă în braţe bebeluşul. 

Exclusiv pentru adevarul.ro, fostul Principe Nicolae a dezvăluit că soţia sa mai are două luni şi urmează să nască. Alina se simte foarte bine: "Până acum soţia mea a fost foarte bine, foarte relaxată şi fericită. A fost o sarcină uşoară şi ne-am bucurat de asta. Soţia mea nu a avut deloc probleme sau alte provocări. Legat de data naşterii, aceasta va fi la începutul lunii noiembrie, în Bucureşti, şi sperăm să fie o naştere naturală."

Referitor la botez, fostul Principe Nicolae spune că nu au decis, dar iau în considerare ca evenimentul să fie organizat la Sinaia sau la Curtea de Argeş: "Încă nu am ales un loc pentru botez, însă Curtea de Argeş este una dintre opţiuni. Printre opţiuni este şi Sinaia. Încă nu am luat o decizie. Mai este timp până la botez, deci avem timp să luăm în calcul mai multe locuri. Încă nu am ales o zi sau o lună. Trebuie să analizăm situaţia, deoarece noi toţi am trecut prin perioada aceasta dificilă a pandemiei şi nu ştim ce va urma acum când vine iarna. Vom vedea cum va fi situaţia când vine frigul."

La botezul micuţului sau micuţei, căci nu au dezvăluit încă sexul, Principele Nicolae spune că va invita şi familia regală a României: "Depinde şi de ce restricţii vor fi atunci din cauza pandemiei. Îmi voi invita familia şi sper că venirea unui copil ne va reapropia. Mi-aş dori să îi prezint copilului meu mătuşa şi unchiul, cred că ar avea multe de învăţat de la ei."

Foto: Facebook 

Modifică Setările