-

24 martie, 2010

„Vânătoarea de stele” este o carte care nu-ţi poate lipsi de pe noptieră, dacă îţi doreşti o lectură interesantă, cu intrigă şi atmosferă bine puse în valoare. Cu o experienţă bogată de viaţă, care conţine studii neterminate, exil, trei căsnicii şi angajări la UNESCO sau la o revistă de cinema, autoarea cubaneză Zoé Valdés a scris întotdeauna cu convingere şi talent evident.

„Vânătoarea de stele” este o carte care nu-ţi poate lipsi de pe noptieră, dacă îţi doreşti o lectură interesantă, cu intrigă şi atmosferă bine puse în valoare.

Cu o experienţă bogată de viaţă, care conţine studii neterminate, exil, trei căsnicii şi angajări la UNESCO sau la o revistă de cinema, autoarea cubaneză Zoé Valdés a scris întotdeauna cu convingere şi talent evident. Lucru pe care l-au remarcat atât criticii, cât şi cititorii ei, care i-au cumpărat cărţile traduse în peste douăzeci şi cinci de limbi. „Vânătoarea de stele” prezintă destinul unei femei geniale, care a trăit la limita dintre real şi imaginar. Desfăşurată într-un context politic şi social complicat, povestea cucereşte cititorul cu atenţia asupra detaliului şi acurateţea cu care este prezentată atmosfera artistică a secolului trecut.

Mai multe pentru tine...

foto: Editura TreiRecente pe Ok! Magazine

okm2 jpg
okm1 jpg
Chris Norman Smokie jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg
Lady Gaga la Premiile Oscar 2023, Getty (6) jpg
Rochii Oscar jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}