Royals

AMR 2 zile. Mesajul lui Meghan Markle despre participarea tatălui său la nunta regală

AMR 2 zile. Mesajul lui Meghan Markle despre participarea tatălui său la nunta regală

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE, UNITED KINGDOM ** London, UNITED KINGDOM - Prince William, Duke of Cambridge, Prince Harry and Meghan Markle attend an Anzac Day Service of Commemoration and Thanksgiving at Westminster Abbey, London, UK. Pictured: Meghan Markle BACKGRID USA 25 APRIL 2018 USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Thomas Markle s-a operat miercuri la inimă pentru ca medicii dintr-un spital din Mexic să-i monteze 3 stenturi la vasele de sânge, ceea ce îl împiedică să participe la nunta fiicei sale, Meghan, de sâmbătă.

Conform declaraţiei fratelui vitreg al lui Meghan, bătrânul Thomas Markle suferă că nu îşi poate duce fiica la altar din cauza problemelor de sănătate şi că ar fi „mutat munţii din loc doar ca să fie acolo”. Cu doar două zile înainte de marele eveniment şi pe fondul a tot mai multe speculaţii cu privire la cine îi va ţine locul lui Thomas şi o va conduce la altar pe mireasă, iată şi prima declaraţie oficială a fostei actriţe. Reprezentanţii de la Palatul Kensinghton au emis un comunicat oficial pentru a aduce la cunoştinţă tuturor care este poziţia lui Meghan vizavi de această situaţie.

Tatăl lui Meghan a declarat marţi că nu va participa la nuntă din cauza problemelor de sănătate, iar astăzi, fiica lui confirmă acest lucru.

"Din nefericire, tatăl meu nu va participa la nunta noastră. Mereu mi-a păsat de tatăl meu şi sper că va avea parte de intimitatea şi spaţiul necesar pentru a se concentra pe însănătoşirea lui. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au transmis mesaje de încurajare. Eu şi Harry abia aşteptăm să trăim şi să împărtăşim momente speciale de la nunta noastră, sâmbătă.", a declarat Meghan.

Meghan a fost informată că tatăl său nu poate participa la nuntă, la sfaturile medicilor. Surse din anturajul său afirmă că este în mod evident preocupată în legătură cu starea de sănătate a tatălui său, dar este înconjurată de prietenii ei şi aşteaptă cu nerăbdare nunta.

Foto: Twitter, Arhiva OK!