News

Mesajul sfâşietor al unei vedete după decesul lui Marcel Toader: „Te-ai grăbit să pleci prea devereme”

Mesajul sfâşietor al unei vedete după decesul lui Marcel Toader: „Te-ai grăbit să pleci prea devereme” camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Solista Diana Bişinicu, una dintre cele mai cunoscute cântăreţe din comunitatea armânască şi fostă membră a trupei Pops a postat pe reţelele sociale un mesaj emoţionant după decesul de ieri al naşului ei de cununie, Marcel Toader.

Anul acesta, Diana şi soţul ei, Cătălin Bişinicu aniversează şapte ani de căsnicie. Însă părintele lor spiritual, cel care, împreună cu soţia lui de pe atunci, Gabriela Cristea, îi conducea la altar, nu mai este. Se pare că Diana a rămas în relaţii bune doar cu naşul după divorţul de Gabi, deşi iată ce declara la momentul în care i-au ales ca naşi: ”Pe lista mea de naşi erau foarte multe cupluri, machidoni sau nu, mi-am dorit ca acel cuplu care urma să ne căsătorească, să fie un exemplu de viaţă pentru noi. Mi-a plăcut că naşa vorbea la tv atât de frumos despre naşul, încât am zis, Doamne, ce frumos! Aşa îmi doresc şi eu să am o relaţie ca a lor! Nimeni nu se aştepta ca naşa noastră, Gabriela Cristea, să se îmbrace şi să danseze dansuri tradiţionale armâneşti erau extraordinari, erau extraordinari împreună. La plaja, naşul îi spăla naşei picioarele înainte să se urce pe şezlong. ”

Ieri, însă, a fost ultima zi din viaţa lui Marcel Toader. Acesta a decedat la 56 de ani acasă la un prieten, în Periş, în urma unui infarct. Se pare că tragedia s-a produs în timp ce era în piscină. Medicii nu au mai putut face nimic, deşi s-a încercat resuscitarea timp de o oră. Omul de afaceri a avut o viaţă tumultoasă şi de ani de zile suferea de problome cardiace, renunţând recent la medicaţie. Acesta a trecut prin cinci divorţuri, cele mai recente, cel de Gabriela Cristea şi Maria Constantin fiind foarte mediatizate şi finalizate nu tocmai amiabil. Niciuna nu a mai păstrat legătura cu el, dar ambele şi-au declarant regretele profunde legate de nefericita întâmplare din 3 august. Se pare că Marcel avea numeroase probleme financiare, fiind vorba şi de o evacuare silită din locuinţa lui. 

 

Diana şi Cătălin, însă, i-au fost mereu alături şi au rămas prieteni chiar şi după divorţul de Gabi, când s-a recăsătorit cu Maria Constantin, cântăreaţa de muzică populară (foto). Iată ce a postat Diana târziu în noapte, plină de regrete: ”Of, Naşu’! Te-ai grăbit să pleci prea devreme dintre noi! De cinci ore vreau să scriu ceva şi nu îmi găsesc cuvintele! Îmi aduc aminte ziua de 6 mai 2012 când ne-am întâlnit să va cerem de Naşi! Entuziasmul tău, atitudinea ta părintească, veselia ta, percepţia ta despre familie la momentul acela m-a făcut să simt că o alegere mai bună nu puteam face! Şi nu, nu puteam face deoarece pentru noi ai fost mereu acolo.... oricând! Când Riana era micuţa şi se temea puţin de atitudinea ta impozantă îi spuneai că atunci când va creşte veţi fi cei mai buni prieteni, dar nu, nu veţi mai fi! Însă sunt sigură că vei veghea asupra ei şi a familiei tale care a rămas secată de durere!  M-ai condus la altar pentru a-mi încredinţa mâna lui Cătălin, ne-ai pus cununiile pe cap, ne-ai adus copilul în rândul creştinilor, pentru acestea şi pentru toată dragostea ta îţi MULŢUMESC şi îmi doresc din tot sufletul să fi simţit preţuirea noastră în cei 7 ani de când ai devenit părintele nostru spiritual! Sunt onorată că SUNT fină TA!  Drum lin la stele, Naşule! 😓”

 

Comentarii

Modifică Setările