Case Regale

Nuntă ca în filmele Disney în Spania. S-a însurat nepotul extravagantei Ducese de Alba

Nuntă ca în filmele Disney în Spania. S-a însurat nepotul extravagantei Ducese de Alba camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Ai zice că aceste fotografii sunt desprinse dintr-un basm Disney cu prinţi şi prinţese.

De fapt, sunt cadre de la o nuntă din înalta societate spaniolă, una care a unit două dintre cele mai influente şi bogate familii din această ţară.

Mirele este Carlos Fitz-James Stuart, Conte de Orsono, mireasa este Belén Corsini, iar nunta lor a avut loc la sfârşitul lunii mai, la Palatul Liria din Madrid, o clădire care datează din secolul 18. 

Carlos este fiul Ducelui de Alba şi nepotul răposatei şi celebrei Ducese de Alba, cea mai bogată femeie din Spania şi cea mai extravagantă aristocrată, una care a decedat în anul 2014.

Belén este strănepoata lui Carlos Corsini Senespleda, fondatorul companiei de construcţii Corsan. Nunta celor doi s-a desfăşurat în conformitate cu normele impuse de pandemia de Covid-19, fiind una cât se poate de intimă, la care au participat doar membri ai familiei şi prieteni apropiaţi. Dacă mirele cu sânge albastru a purtat uniformă la nunta lor, păstrând tradiţia de la casele regale, mireasa a ales o rochie cu o trenă spectaculos de lungă şi print floral, de la brandul spaniol Navascués.

Bunica mirelui, faimoasa Ducesă de Alba, a avut şase copii şi a fost căsătorită de trei ori, aceasta fiind celebră, în ultima perioadă a vieţii, şi pentru numeroasele operaţii estetice care i-au distrus, pur şi simplu, fizionomia.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările