Royals

Paştele la Casele Regale. Cum s-au îmbrăcat feţele regale pentru importantul eveniment

Paştele la Casele Regale. Cum s-au îmbrăcat feţele regale pentru importantul eveniment

King Felipe, Queen Letizia, Queen Sofia, Princess Leonor and Princess Sofia attends the eastern mass at the Palma the Mallorca cathedral in Mallorca, Spain, on March 27, 2016. Photo by Robin Utrecht/ABACAPRESS.COM

Femeile din familia regală britanică au însoţit-o, ieri, pe Regina Elisabeta la slujba tradiţională de Paşti, care a avut loc la Catedrala St George din Windsor, Berkshire. Cu o singură excepţie notabilă: Ducesa de Cambridge, care nu a fost văzută alături de acestea. Eugenie, Lady Louise Windsor şi Beatrice Prinţesele Eugenie şi Beatrice, Sophie, Contesă de Wessex, fiica ei, Lady Louise, Prinţesa Anne şi nora ei, Autumn Phillips, toate s-au îmbrăcat cât se poate de elegant, în ţinute de primăvară, accesorizate cu pălării şi pantofi cu toc înalt pentru importantul eveniment. Regina Elisabeta Cât despre Regina Elisabeta, suverana de 89 de ani a strălucit la propriu în ţinuta ei galben canar, la care a asortat o pălărie în aceeaşi nuanţă. Regele Felipe, Letizia, Regina Sofia, Prinţesele Leonor şi Sofia

Într-un regat ceva mai scăldat de soare, cel spaniol, Paştele a fost prilejul de a le vedea pentru prima oară, după şase luni, pe infantele spaniole, odată cu apariţia lor în Palma de Mallorca.

Leonor, de zece ani, şi Sofia, de opt, şi-au însoţit părinţii şi bunica, pe Regele Felipe, Regina Letizia şi Regina mamă Sofia, la slujba de Paşte oficiată la catedrala din Palma de Mallorca.

Este o tradiţie pentru familia regală spaniolă să petreacă vacanţa prilejuită de această important sărbătoare religioasă pe exotica insulă Mallorca.

Le prince Albert II de Monaco et son épouse la princesse Charlène ont assisté à la traditionnelle procession du Vendredi Saint à Monaco, le 25 mars 2016. Le couple Princier était sur la petite terrasse du Palais pour saluer les participants. © Bruno Bebert/Bestimage Prince Albert II of Monaco and his wife Princess Charlene attended the traditional Good Friday procession in Monaco on March 25, 2016. The Princely couple was on the balcony of the Palace to greet the participants.
Albert şi Charlène

În Principatul de Monaco, i-am putut vedea pe Prinţul Albert şi pe soţia sa, Charlène, la procesiunea din Vinerea Mare, care a avut loc în capitala micului stat. Cei doi au putut fi văzuţi la balconul palatului princiar, de unde i-au salutat pe credincioşii catolici.

Foto: Hepta

Modifică Setările