Meghan & Harry

Prinţul Harry a fost tratat cu răceală de rudele regale, la înmormântarea Prinţului Philip. Va rămâne acesta şi la ziua Reginei?

Prinţul Harry a fost tratat cu răceală de rudele regale, la înmormântarea Prinţului Philip. Va rămâne acesta şi la ziua Reginei? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Toţi am sperat că prilejul trist al morţii Prinţului Philip va mai detensiona relaţia dintre fraţii William şi Harry.

Cu toate acestea, se pare că aparenta lor apropiere a fost mai degrabă una de faţadă, căci, în realitate, nu doar Prinţul William, ci întreaga familie regală l-a primit cu răceală pe prinţul plecat în America.

Conform ultimelor zvonuri, Prinţul William i-a cerut vărului său, Peter Phillips, fiul cel mare al Prinţesei Anne, să stea între el şi Harry, în procesiunea din timpul înmormântării, astfel încât să nu fie nevoit să interacţioneze cu fratele său mai mic. Acest lucru s-a întâmplat, însă, după ce membrii familiei regale au părăsit capela St George din Windsor, acolo unde a avut loc slujba religioasă, atunci când fraţii au fost zăriţi schimbând câteva cuvinte.

Totuşi, surse citate de presa britanică susţin că rudele regale ale lui Harry s-au purtat majoritar rece cu acesta, Prinţesa Anne, Prinţul Edward şi soţia sa, Sophie, refuzând să aibă vreun contact cu el, singurul care i-a arătat o oarecare simpatie fiind oaia neagră a familiei, Prinţul Andrew.

"Ştie ce înseamnă să te simţi ca un outsider, lucru care i se întâmplă acum şi lui Harry", susţine sursa citată. Prinţesa Eugenie, foarte apropiată de Harry, a fost o altă membră a familiei care s-a arătat mai deschisă faţă de vărul său, la fel şi Kate Middleton, în ciuda faptului că n-a fost iertată de Meghan Markle în interviul pe care aceasta i l-a acordat lui Oprah.

Alte surse spun că Prinţul Harry ar fi avut o discuţie de două ore cu fratele său, William, după înmormântarea lui Philip, şi chiar şi cu tatăl lui, Prinţul Charles, şi că a decis să-şi amâne întoarcerea în America după ziua Reginei Elisabeta, pe 21 aprilie.

Foto: profimedia, BBC

Comentarii

Modifică Setările