Royals

Regina Rania a strălucit la un eveniment caritabil. Iată ce outfit inedit a purtat!

Regina Rania a strălucit la un eveniment caritabil. Iată ce outfit inedit a purtat!

CANNES, FRANCE - MAY 21: Jordan's Queen Rania attends the Fashion for Relief event during the 70th annual Cannes Film Festival at Aeroport Cannes Mandelieu on May 21, 2017 in Cannes, France. (Photo by Antony Jones/Getty Images)

Zilele trecute, Regina Rania a fost premiată în cadrul evenimentului ”Fashion for relief gala”, pentru eforturile impresionante depuse în ajutorarea copiilor din zonele de conflict. Rania la evenimentul Fashion for Relief Regina Iordaniei a luat parte la un eveniment organizat în Franţa, în cadrul căruia a fost răslălătită pentru munca umanitară depusă de când a intrat în familia regală. Ea şi modelul Naomi Campbell, fondatoarea şi purtătoarea de cuvânt al evenimentului ”Fashion for relief”, au ţinut discursuri puternice despre importanţa dedicării în aceste scopuri şi despre soarta copiilor din zonele de conflict. Alături de Naomi Campbell

Ce-a scos-o în evidenţă pe Regina Iordaniei la acest eveniment n-a fost, însă, numai discursul emoţionant rostit în faţa audienţei formată din celebrităţi, filantropi şi oameni din industria cinematografică mondială, ci şi outfitul ales pentru această ocazie!

Ţinuta stzlish pe care a purtat-o

În vârstă de 46 de ani, Regina Rania a strălucit la această gală caritabilă, alegând să poarte un outfit stylish, ”all-white”, care i-a venit ca turnat. Şi-a accesorizat ţinuta cu o pereche de stilettos asortaţi şi un clutch argintiu.

foto: Getty Images