Cadoul de lux pe care l-a primit Prințul Christian de la părinții lui, Regele Frederik și Regina Mary

1 mai, 2024

Prințul Christian, în vârstă de 18 ani, a obținut permisul de conducere vara trecută! Acum, părinții lui, Regele Frederik și Regina Mary, i-au făcut un cadou de lux!

Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg

Întotdeauna este o etapă importantă atunci când îți iei permisul de conducere! Se pare că băiatul Regelui Frederik și al Reginei Maria ai Danemarcei, Prințul moștenitor Christian, se bucură de noua sa independență după ce a trecut examenul de conducere.

Moștenitorul danez, în vârstă de 18 ani, a fost fotografiat de presa locală conducând propria mașină, sosind la Palatul Amalienborg într-un model BMW X1 Sport, despre care se spune că a fost un cadou din partea părinților săi.

Revista Her & Nu a confirmat în iunie anul trecut că Prințul Christian a obținut permisul de conducere, însă atunci când conduce trebuie să fie însoțit de o persoană de peste 30 de ani, care să dețină permisul de conducere de cel puțin zece ani, până la împlinirea vârstei de 18 ani.

Tânărul membru al familiei regale a sărbătorit împlinirea vârstei de 18 ani pe 15 octombrie 2023, bunica sa, Regina Margrethe, organizând o fastuoasă cină de gală la Palatul Christiansborg în onoarea sa, la care au participat mai multe familii regale străine. Prințul Christian a primit, de asemenea, Ordinul Elefantului - cea mai înaltă distincție din Danemarca.

Săptămâna trecută, Prințul moștenitor Christian a fost însoțit de Regele Frederik, tatăl lui, și de Regina Margrethe, bunica sa, în momentul în care a dezvelit stema sa pe peretele Capelei Ordinelor Regale Daneze de Cavalerime de la Castelul Frederiksborg din Hillerød.

Christian, care a devenit prinț moștenitor în urma abdicării reginei Margrethe în ianuarie, se află în ultimul an de învățământ secundar la Ordrup Gymnasium din suburbia nordică a orașului Copenhaga.

Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg

Parlamentul danez va lua, de asemenea, o decizie cu privire la renta viageră a prințului moștenitor luna aceasta. Palatul regal danez a anunțat anterior, în iunie anul trecut, că Prințul Christian nu va primi sprijin financiar din partea Folketing (Parlamentul) „până la împlinirea vârstei de 21 de ani sau la o eventuală schimbare a tronului, dacă aceasta va avea loc înainte”.

Acest lucru înseamnă că prințul moștenitor ar putea începe să primească o alocație regală importantă, având în vedere accederea la tron a tatălui său, Frederik.

După terminarea studiilor, Prințul Christian ar putea decide să meargă la universitate, la fel ca părinții săi, și este posibil să urmeze o pregătire militară, la fel ca tatăl său, Frederik. Nu se știe deocamdată când va începe să își asume mai multe îndatoriri publice.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Roast Charles PNG
FotoJet Amelia jpg
Regele Charles și Regina Camilla la Catedrala St Paul Londra Foto Getty Images (4) jpg
Regel Frederik și Prințesa Ingrid Foto Instagram jpg
printesa alexandra luxemburg s a casatorit religios (6) jpg
FotoJet Regalii în Norvegia jpg
Margareta Custodele Coroanei Facebook jpg
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
Harry și Meghan în turneul nigerian, GettyImages (5) jpg
Zara Tindall la Royal Ascot, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia profimedia 0872891821 jpg