Ce pretenții au Meghan și Harry ca să participe la încoronarea lui Charles! Sunt prea exagerați?

20 martie, 2023

Meghan Markle și Prințul Harry au primit deja invitația oficială la încoronarea Regelui Charles pe 6 mai, dar încă n-au confirmat!

Charles Harry si Meghan GETTY jpg

Cererile lui Harry și Meghan ar putea crea „haos” la încoronarea Regelui Charles, notează New York Post. Prințul Harry și Meghan Markle ar fi cerut un loc la balconul Palatului Buckingham în timpul încoronării Regelui Charles, dar și o recunoaștere a titlurilor copiilor lor în timpul festivităților.

Dorințele cuplului ar putea arunca evenimentul istoric în „haos”, se tem persoane din interiorul familiei regale. Ducele și Ducesa de Sussex, care și-au primit recent invitațiile la ceremonia din 6 mai, încă se gândesc dacă vor face sau nu călătoria în Marea Britanie. Dacă vor merge, Prințul Harry și Meghan Markle nu vor avea parte de toată căldura familiei regale, având în vedere scandalurile și dezvăluirile lor.

Totodată, ce doi sunt îngrijorați și de rolulurile de la eveniment pentru copiii lor, Prințul Archie, care va împlini 4 ani în ziua în care bunicul său va fi încoronat rege, și Prințesa Lilibet, în vârstă de 1 an.

Archie și Lilibet nu au fost invitați la încoronarea bunicului?

Se crede că Archie și Lilibet nu au fost invitați să participe la încoronare, decizie care nu i-a mulțumit deloc pe Harry și Meghan. „Palatul încearcă să încheie negocierile cât mai repede posibil, pentru că nu sta așa la nesfârșit. Ar putea duce la haos", a declarat o persoană din apropierea familiei regale. „Cu toate acestea, ceea ce insistă soții de Sussex este ca ei să fie incluși alături de restul familiei la palat în acea zi", a mai adăugat aceeași sursă.

„Este, de asemenea, ziua de naștere a Prințului Archie în ziua încoronării, așa că ei și-ar dori atenție la un prânz sau la o recepție. Chiar dacă este doar o mențiune de La mulți ani”, mai precizează apropiatul familiei regale, care mărturisește că Harry și Meghan se pare că fac presiuni pentru a fi incluși la balconul Palatului Buckingham în ziua cea mare. Acesta este însă un protocol regal rezervat strict doar membrilor activi ai familiei regale.

„S-ar putea foarte bine ca totul să se termine prost și să nu participe. Dar palatul face tot ce îi stă în putință pentru a nu lăsa să se întâmple acest lucru”.

Regele Charles urmează să fie încoronat oficial pe 6 mai, o dată despre care fanii cred că a fost aleasă special pentru a provoca indignare pentru familia Sussex referitor la ziua de naștere a lui Archie. Între timp, s-a aflat că toți cei trei copii ai Prințului William și ai lui Kate Middleton vor lua parte la încoronarea bunicului lor.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

regele charles valea zalanului jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif profimedia 0780774709 jpg
Jared Kushner si Ivanka Trump in Iordania si Grecia  Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta din Iordania 2023  Casa Regala (1) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0780904770 jpg
Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia (2) jpg
Charlene Monaco GettyImages 1258334722 jpg
Regele Charles în România foto  GettyImages jpg
Rania nuntă regală profimedia 0780889521 jpg
Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (2) jpg
Regina Rania Al Abdullah, la nunta fiului său cel mare, Profimedia (1) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg
kate middleton tiara jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780779231 jpg
nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780804179 jpg
Prințul Harry foto  Gettyimages jpg